Громадська рада оголосила в.о. мера Ужгорода недовіру через дерибан землі

admin 25.06.2014 13:17 ПОДІЇ

Віктор Щадей до конкретних фактів апелює лише ратяшняками і погорєловими.

Вчора, 24 червня, під час засідання Громадська рада при Ужгородській міськраді висловила недовіру в. о. мера міста, секретарю міської ради Віктору Щадею та усім ужгородським депутатам. Про це йдеться у резолюції Громадської ради.

Як зазначається у документі, причина — земельні рішення міської ради.
Громадська рада наводить дві підстави:
– неврахування висновку Громадської ради при виділенні земельних ділянок в Ужгороді,
– неврахування критичних зауважень самої земельної комісії Ужгородської міської ради.

Члени Громадської ради стверджують, що насправді за проходження окремих земельних питань було «домовлено» наперед, а земельна комісія просто розіграла перед громадською радою, пресою та власне ужгородцями черговий спектакль.
Аргументи для недовіри в.о. мера Щадею стали зокрема:
– неоприлюднення в муніципальній газеті «Ужгород» рішень міської ради.
– сумнівне розпорядження міського голови № 206 від 10.06.2014 року, яке не відповідає положенням Закону України «Про доступ до публічної інформації»
Більше детально про сумнівне розпорядження за лінком: http://uzpravda.org/zemelniy-kontrol-gromadskoyi-radi-zlyakav-v-o-mera-uzhgogroda-shhadeya/

Також активісти закидають фальсифікацію на офіційному сайті Ужгородської міської ради із нумерацією рішень сесії 29.05.2014 року, та відсутність протоколу сесії міської ради за 29 травня 2014 року.

Сам Щадей дав відповідь Громадській раді на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Тут говорять, що Громадська рада висловила мені якусь недовіру. Що ж, з того моменту, як верх там взяли люди Ратушняка, Бедя та Погорелова, цього слід було чекати. Вчорашнім керівникам міста не подобається те, що їх усунули від влади», – пише в.о. мера.

Він додає: «Зрозуміло, що всіма засобами через своїх шісток вони намагаються помішати нам працювати і хочуть повернутися самим. Жаль тільки, що для цього вони прикриваються громадською радою, дискредитуючи її в очах людей. При цьому розповсюджують відверту брехню і вводять в оману рядових членів громадської ради, які щиро хочуть працювати на благо міста».

«Реагувати на це, як і на інші закиди з боку ратушняків-погорелових, не збираюсь. На їхні слова брехні найкраща відповідь - наші справи», — апелює Щадей.  

admin

ТЕГИ : Віктор ЩадейГромадська раданедовіра

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат