Шоломи, біноклі й ліхтарі закупило Міндоходів закарпатським прикордонникам (ФОТО)

admin 24.06.2014 10:51 СОЦІО

 

У зв’язку з подіями, які відбуваються на Луганщині та Донеччині, український народ намагається всіма можливими способами допомагати військовослужбовцям, які протистоять озброєним бойовикам та терористам.

Так, днями ініціатива щодо надання матеріально-технічної допомоги прикордонникам Чопського загону була підтримана працівниками Головного управління Міндоходів у Закарпатській області. Буквально за один-два дні вони здійснили збір благодійних внесків для охоронців кордону. На зібрані кошти закупили понад десяток кевларових шоломів високого ступеню захисту, два біноклі високої кратності та акумуляторні ліхтарі.

Керівник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Олексій Петріченко особисто вручив прикордонникам екіпіровку та оптичні засоби, а також побажав їм якнайшвидшого завершення збройного конфлікту і повернення до рідних домівок живими та неушкодженими.
Персонал Чопського загону щиро дякує всім співробітникам ГУ Міндоходів за такий благородний вклад у забезпечення їхньої безпеки під час виконання бойових завдань і бажає всім нашим співвітчизникам миру та добробуту.
Слава Україні!

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : допомогавійнаСхід

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат