Ужгородського архітектора позбавили волі на 5 років (ФОТО)

admin, фото від прес-групи УСБУ в Закарпатській області 20.06.2014 09:39 КРИМІНАЛ

 

Набув законної сили вирок Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області стосовно колишнього виконувача обов’язків начальника управління містобудівного комплексу та земельних ресурсів Ужгородської міської ради, який вимагав та одержав від місцевого підприємця хабар.

Посадовець, зловживаючи службовим становищем, пообіцяв підприємцю за 600 доларів США допомогти отримати дозволи виконкому Ужгородської міської ради на розміщення чотирьох пересувних кав’ярень.
В одному з кафе поблизу Ужгорода співробітники СБУ затримали посадовця «на гарячому» під час одержання ним обумовленої суми неправомірної вигоди.

Суд кваліфікував дії колишнього посадовця як «одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в   інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, діє з використанням службового становища, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище» (ч.4 ст.368 КК України). Громадянину України призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 2 роки. За рішенням суду його також позбавлено права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в органах державної влади і місцевого самоврядування терміном на 2 роки, і 11 рангу посадової особи органу місцевого самоврядування.

admin, фото від прес-групи УСБУ в Закарпатській області


За матеріалами прес-групи УСБУ в Закарпатській області

ТЕГИ : судСБУхабар

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат