Як зустріли прикордонників, які повернулися у Закарпаття зі Сходу (ФОТО)

admin 17.06.2014 10:16 СОЦІО

 

Як відомо, прикордонники західного регіону не залишились осторонь тієї напруженої обстановки, яка склалась на українсько-російському кордоні і вирушили на допомогу своїм побратимам.

Зокрема, більше 50 військовослужбовців Чопського прикордонного загону виконували свій конституційний обов’язок на кордоні з Російською Федерацією.

Ще на початку березня, після проведення відповідної підготовки до маршу, мотоманеврена група з півсотні бійців та
11 одиниць автотехніки від Чопського прикордонного загону вибули до кінологічного навчального центру (смт. Великі Мости, Львівська область) для злагодження дій та участі у навчаннях. А вже за тиждень, зведений загін «зелених кашкетів» західного кордону чисельністю понад 300 осіб, вирушив на схід, у Харківську область.
Протягом трьох місяців бійці Чопського загону охороняли кордон у Харківській та Луганській областях, а протягом кількох останніх тижнів у складі прикордонних підрозділів Луганського загону відбивали напади озброєних бойовиків. Днями їх замінив інший зведений загін, який продовжив виконання завдань на кордоні з РФ. До його складу увійшли понад 60 військовослужбовців Чопського загону.

16 червня рідні, друзі, колеги, громада міста Чоп та активісти з гордістю і безмежною радістю зустріли наших товаришів, які одними з перших висунулися захищати східні рубежі нашої Батьківщини, не зрадили присягу українському народу та живими повернулись додому.
Слава Україні!

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : Східвійна

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат