Лунченка на посаді губернатора   Закарпаття замінить Пацкан

14.06.2014 10:16 ПОЛІТИКА

Найближчим часом новообраний президент Порошенко почне розставляти своїх адміністраторів у областях.   Великі сподівання на посаду закарпатського губернатора були у Балог. Сам Віктор мріяв стати міністром об’єднаного міліцейсько-емчеесного міністерства, а на посаду губернатора протиснути когось із клану. Однак в оточенні Порошенка багато політиків, які Балогу просто на нюх не переносять.


Ширилися чутки, що Арсеній Яценюк домовився з Порошенком, що губернатором залишиться Валерій Лунченко, однак стало відомо, що сам Лунченко не має наміру залишатися на цій посаді і воліє десь сидіти в столиці. Саме тому посаду запропонували головному обласному УДАРівцю Валерієві Пацкану.

Ще напередодні президентської виборчої кампанії Пацкан заявив, що вражений рішенням Порошенка довірити керівництво виборчою кампанією в Закарпатті Балогам, і сказав, що УДАР буде проводити цю кампанію автономно від Балог. Якщо Пацкана призначать таки губернатором, то йому потрібно буде тримати антибалогівську марку. Для цього потрібні значні медіа-ресурс, кошти і потужна команда. Нічого подібного у Валерія Пацкана немає, тому для утвердження себе в ролі головного УДАРівця потрібен час. А його буде мало.

До речі, навіть зараз, при підвішеному стані Лунченка, в області   визріває потужна антибалогівська течія. Ми вже повідомляли про громадянські протести і наміри громадських та люстраційних комітетів піддати клан Балог очищенню. Навіть у середині облради пішов рух проти голови Івана Балоги. Стало відомо, що в раді є 55—57 голосів, готових проголосувати за відставку Балоги. Саме через це «балогівці» всіма засобами намагаються відтягнути проведення чергового засідання сесії. Але навряд чи це допоможе.

Схоже на те, що Віктор Балога вже готується перейти в опозицію до влади. Якщо будуть перевибори до парламенту, то йому немає куди приткнутися. Настав час повертатися комірником у Завидово. Там йому буде затишно.

ТЕГИ : віктор балогаВалерій ПацканВалерій ЛунченкоПетро Порошенко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат