Закарпатський   Майдан кинув Балогу

18.01.2014 09:50 ПОЛІТИКА

Ми розповідали про те, що Балога всіма засобами намагався очолити опозиційний рух у Закарпатті і створення політичної кризи у країні було на руку клану Балог, бо виникла можливість вилізти з політичного небуття.


Балоги навіть повезли на центральний майдан країни до Києва свій намет і мали намір вести переговори з лідерами опозиції. Однак уже тоді лідери Майдану та опозиції дали Балогам зрозуміти, що довіри до них немає, бо вся політична історія Балог — суцільне кидалово.

Після цього Балоги прибрали свій намет у Києві й намагалися активізуватися в рідному Закарпатті. Балоги постійно провокували Раду закарпатського Майдану на акції, які скоріше були вигідні самим Балогам і не мали ніякої політичної доцільності. Мукачівський клан просто намагався силами обласних майданівців боротися проти політичних опонентів самого Балоги.

Закарпатські активісти Майдану зрозуміли, що Балога їх використовує, і дали йому відсіч.

Так, представники Балоги в Раді закарпатського Майдану намагалися провести акцію з блокування будинку губернатора Олександра Ледиди. Однак вони так і не змогли пояснити присутнім, що має на меті така акція, окрім особистої політичної мотивації. Більшість членів Ради закарпатського Майдану проігнорували балогівців і ті накинулися з образами на активістів-майданівців.   Навіть найактивніші представники молодіжного протестного руху в Закарпатті Феськов, Світлик, Ковальчук, Дуб та інші не проголосували за абсурдну пропозицію представників Балог, бо зрозуміли, що Балоги таким чином відстоюють лише власні політичні інтереси.

До речі, така політична поразка кинула в розпач головного Балогу. Як повідомляє сайт «Новини Закарпаття», в одному з ресторанів Мукачева відбувся неофіційний з’їзд залишків активу партії «Єдиний центр», на якому так ніхто і не дочекався від шефа настанови щодо конкретних дій. Ніхто не дочекався і традиційних конвертів із новорічним гонораром. Так що Балоги банкрути не лише політичні…

Ну і провал на опозиційній ниві кидає Балог знову в ноги владі. Свідченням цього є синхронне голосування в парламенті разом із «регіональною» більшістю балогівця Петьовки за скандальний бюджет-2014. Сам Балога зробив вигляд, що є «відсутнім».

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат