Ужгородська влада дала дозвіл на проведення земляних робіт

admin 05.06.2014 09:54 РАТУША

Члени виконкому Ужгородської міської ради погодили планові дозволи на проведення земляних робіт.


Надано дозвіл на 5 діб Закарпатській філії ПАТ «Укртелеком» для ремонту телефонної каналізації по вул. Л. Толстого, 31. Строком   на 20 діб ПАТ «Закарпатгаз» для приєднання до газових мереж багатоквартирних житлових будинків №42 та №42А по вул. Кошицькій. Також було надано дозволи ще кільком фізичним і юридичним особам, котрі проводять будівельні чи відновлювальні роботи в місті.

Багато нарікань на роботу комунального підприємства КШЕП виникло в членів виконкому. Оскільки 90-то відсотків всіх відновлювальних робіт дорожнього покриття, після проведення планових земляних робіт, покладено на це підприємство, яке в свою чергу виконує дану роботу не в повному обсязі. За невиконання роботи на керівника підприємства КШЕП Івана Довбака неодноразово складалися протоколи про адміністративну відповідальність. Зі слів Івана Довбака, для своєчасного проведення відновлювальних робіт необхідний будівельний матеріал, якого наразі в підприємстві немає.

В.о. міського голови, секретар ради Віктор Щадей запропонував провести робочу нараду з керівником КШЕПу та відповідними спеціалістами структурних підрозділів міськвиконкому для вирішення даної проблеми.

admin


За матеріалами Ужгородської міської ради

ТЕГИ : Ужгородська міська рада

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат