Влада вирішила, як саме ужгородці відпочиватимуть біля води, та хоче винести догани чиновникам

admin 29.05.2014 10:34 РАТУША

У середу, 28 транвя На виконкомі Ужгородської міської ради визначилися з місцями відпочинку біля води.

Згідно з прийнятим рішенням відпочивати можна біля дитячої залізниці в межах наб. Ботанічної з правого боку берега р. Уж – 1000 кв.м., а також від пров. Навої до транспортного мосту в межах наб. Київської – 2000 кв.м.
Відпочивати біля річки можна, але от купатися в ній заборонено як власне і катання на човнах та інших плавзасобах.
Один з членів виконкому зауважив, що не можна закривати очі на інші водойми, які на території міста, а саме кар'єр, що в мікрорайоні Радванка. Необхідно забезпечити присутність на місцях відпочинку біля води рятувальників, медпрацівників для надання першої допомоги та інші заходи.
Хоча, в кінцевому результаті, чітких пропозицій по створенню безпечних місць для купання подано не було.
В.о. міського голови, секретар ради Віктор Щадей запропонував членам виконкому після засідання підійти з конкретними письмовими пропозиціями по даному питанню до керуючого справами виконкому Олександра Волосянського.
У понеділок, 2 червня о 10.00, у малій залі відбудеться нарада з усіма зацікавленими сторонами, котрі мають якісь ідеї для вирішення цього питання, буде запрошено і представників МНСу та санепідстанції – проінформував Віктор Щадей.
До участі в нараді запрошуються і громадські організації міста.


В Ужгороді з'явиться чергове громадське формування з охорони громадського порядку

На засіданні виконкому прийняли рішення про реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку в Закарпатській області "САМООБОРОНА МАЙДАНУ"
Координатором самооборони майдану в Закарпатській області є Василь Гнатків, котрий також є депутатом Ужгородської міської ради. Дану організацію очолює Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій. Вертикаль цієї організації створюється по всій Україні і лише в Закарпатській області її ще не має.
Ця всеукраїнська організація в першу чергу покликана для забезпечення громадського порядку, допомоги міліції – пояснив Василь Гнатків.


За незадовільне виконання доручення міськвиконкому кілька держслужбовців отримають догани

Заслухавши доповідь в.о. начальника департаменту міського господарства Олександра Костенчука про виконання доручення даного на минулих засіданнях у членів виконкому виникло багато питань у зв’язку з порушеннями в роботі департаменту.
У минулому та в поточному році проводилися прокурорські перевірки в департаменті міського господарства з питань додержання вимог Закону України "Про оренду державного та комунального майна". Під час управління об’єктами комунальної власності, повноти використання наданих повноважень та вжиття заходів спрямованих на погашення заборгованості по оренді комунального майна. Було встановлено, що впродовж 2010-2013 років перед ДМГ Ужгородської міської ради виникла дебіторська заборгованість за 45 договорами оренди комунального майна на загальну суму в розмірі 780 тис. грн. Дана заборгованість виникла в наслідок порушення вимог вищенаведеного законодавства службовими особами департаменту. Жодних заходів в тому числі цивільно-правового характеру, щодо зменшення дебіторської заборгованості за оренду комунального майна – не вживалося, - пояснив прокурор міста Володимир Гаврилюк.

Враховуючи наведені факти прокурором міста, члени виконкому підтримали пропозицію притягнення до дисциплінарної винних посадових осіб департаменту міського господарства.
Головна задача перед прокуратурою – відшкодування завданих збитків винною посадовою особою, наголосив прокурор міста.

admin


За матеріалами Ужгородської міської ради

ТЕГИ : Ужгородська міська радаВідпочиноквиконком

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат