У Закарпатті міліціонера прокатали на капоті (ФОТО)

admin 28.05.2014 11:03 КРИМІНАЛ

 

У Хусті злочинець покатав міліціонера на капоті. Порушника розшукують. Навіть деяким каскадерам з фільму не вдається утриматись на капоті автомобіля, а хустський дільничий зміг.

Побачивши на одній з вулиць Хуста машину чоловіка, який підозрювався в скоєнні ряду злочинів і знаходився в розшуку, дільничний інспектор хустської міліції Михайло Підгорняк вирішив затримати та доставити   його до міськвідділу міліції.

Спільно   з працівником ДАІ Петром Корнутою вони зупинили чорний джип «Гранд Черокі» на іноземних номерах, в якому перебував підозрюваний, на вул.Пушкіна в м.Хуст.

Водію було запропоновано вийти з машини, однак той відмовився це зробити, заблокував двері та почав рух назад.   Для того, щоб автомобіль не зміг виїхати з місця, він був заблокований ззаду іншим автомобілем, а спереду рух заблокував дільничний Підгорняк. Однак водій різко рвонув   з місця вперед, просто на правоохоронців. Міліціонер встиг стрибнути на капот автомобіля та закріпився на ньому, маючи намір затримати злочинця.

Проїхавши близько кілометра вулицями міста, автомобіль заїхав на бездоріжжя   між залізничною колією та дворами на вул.Ломоносова, де й застряг. Скориставшись цим, Михайло Підгорняк підійшов до дверцят водія і підручною гілкою розбив скло та намагався витягнути злочинця з салону й доставити до міськвідділу міліції.

Однак водій джипа натиснув на педаль газу, й машина вискочила з ями та продовжила рух вперед. Невдовзі злочинець зник з поля зору правоохоронця. Пройшовши за слідом автомобіля,   дільничний виявив даний автомобіль, який був   заблокований на бездоріжжі. Однак водія у салоні вже не було.

Правоохоронець негайно повідомив про інцидент керівництво міськвідділу міліції,   на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Автомобіль було доставлено на штрафмайданчик міськвідділу міліції.

Під час огляду в салоні авто   правоохоронці виявили та вилучили пластмасовий запаяний шприц із білою кристалічною речовиною, схожою на наркотик. Дану речовину направлено на експертизу в НДЕКЦ при УМВС області.

Особу зловмисника встановлено – це 30-річний житель Хустського району І., раніше судимий, щодо якого є ухвала Тячівського районного суду про затримання й доставлення його в суд під конвоєм. Тому зловмисник і втікав від правоохоронців, наражаючи їх на небезпеку…

Наразі його розшукують. Слідчим відкрито кримінальне провадження за   ст.345.ч.2 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), за що передбачено обмеженням або позбавлення волі на строк до п'яти років.

У ході інциденту сам дільничний зазнав тілесних ушкоджень: медики діагностували в нього травми коліна, передпліччя та кисті руки, пише   Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС.

admin

ТЕГИ : Міліція

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат