Ужгородська влада провела позачерговий виконком задля гуртожитку на Джамбула

admin 23.05.2014 10:32 РАТУША

Цієї весни міська рада прийняла рішення щодо гуртожитку по вулиці Дамбула, 50, щоб люди могли розпочати процедуру приватизації власних квартир.

Однак, як виявилося, цей гуртожиток кілька років тому   був переданий у приватну власність, але незаконно. У зв’язку з цим відповідні заяви було направлено в прокуратуру.

Головна проблема, яка виникла в жителів гуртожитку при зверненні до фонду держмайна України, – відмова останнього підписувати акт приймання-передачі гуртожитку.

Нарешті сьогодні жителям гуртожитку вдалося домогтися підписання акта із боку фонду, було внесено відповідні зміни до реєстру права власності.

Для того, щоб не затягувати час і затвердити акт міською радою, і було скликано позачерговий виконком", – пояснив в.о. міського голови, секретар ради Віктор Щадей.

Членами виконкому одноголосно прийнято рішення про затвердження акта приймання-передачі гуртожитку по вул. Джамбула, 50 у комунальну власність міста з наступним винесення на розгляд сесії міської ради питання передачі гуртожитку в оперативне управління БК «Мрія-Уж».

admin


За матеріалами Ужгородської міської ради

ТЕГИ : виконкомУжгородська міська рада

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат