Як пройшли урочистості на 9 травня в Ужгороді (ФОТО)

admin 09.05.2014 11:28 СОЦІО

 

У п’ятницю, 9 травня, відбулися урочисті заходи, присвячені 69-ій річниці Перемоги.

Керівництво краю – голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко, перший заступник голови ОДА, депутат обласної ради Андрій Сербайло, керівники силових, правоохоронних структур, представники громадських організацій, ветерани взяли участь в урочистостях.

Вже традиційно відзначення Дня Перемоги розпочинається біля пам’ятника «Україна   - визволителям», що знаходиться на українсько-словацькому кордоні. До підніжжя пам’ятника поклали кошики з квітами.

Далі урочисті заходи продовжилися на площі Кирила і Мефодія біля підніжжя «Добровольцям Закарпаття – учасникам другої світової війни» , де перші особи краю вшанували учасників війни.

Цьогоріч, у зв’язку із складною суспільно-політичною ситуацією, традиційний парад до Дня Перемоги було скасовано. Таке рішення прийняли, щоб не допустити на території області конфліктів, загострення протистоянь між різними політичними силами, громадськими організаціями. На Пагорбі Слави не було урочистої ходи та концерту, натомість присутні вшанували учасників Другої світової хвилиною мовчання та покладанням квітів до Вічного вогню.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : 9 травняДень перемогиВалерій Лунченко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат