Губернатор Лунченко хоче бачити Ірину Вербицьку головою Рахівської РДА (ФОТО)

admin 15.04.2014 09:50 ПОЛІТИКА

 

У понеділок, 14 квітня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко відповідав на питання медійників під час прес-конференції.


Традиційно, керівник краю почав із найактуальнішого – призначення голів районних державних адміністрацій. Так, єдиним районом, де ще не було подано на погодження керівника, залишився Рахівський. Враховуючи активність громади району та широке публічне обговорення запропонованих раніше кандидатів, голова ОДА прийняв рішення про відкликання кандидата Івана Сурмачевського. Натомість, на розсуд громади було висунуто трьох претендентів. Сьогодні, у результаті домовленостей з представниками громадськості, всі сторони дійшли згоди   - на голову Рахівської РДА пропонувати Ірину Вербицьку.

Як зазначив Валерій Лунченко, якщо кандидатура буде погоджена у центральних органах влади, то питанням заступників голови РДА займеться безпосередньо Ірина Вербицька.
Також керівник краю повідомив:   для того, щоб у Рахівському районі були проведені усі соціальні виплати, заробітні плати, буде видано розпорядження про тимчасове поновлення повноважень заступників голови РДА, адже сьогодні немає кому підписувати розпорядження про відповідні виплати.

Також під час прес-конференції йшлося про ремонт та будівництво доріг у Закарпатській області.   Валерій Лунченко розповів, що цьогоріч   область отримала уже 1 млн. 400 тисяч гривень. Частину грошей було направлено на погашення заборгованостей, частину   - на ямковий ремонт доріг Київ-Чоп та Рогатин-Мукачево.
- Стосовно коштів, які були передбачені угорською стороною для втілення спільного проекту з будівництва та реконструкції доріг, то цього тижня до Києва приїжджають представники банку, який надаватиме кредит (600 млн. грн.).   Тому, за кілька днів знатимемо більше деталей про терміни та умови реалізації цього масштабного проекту. Це унікальний шанс для Закарпаття у плані будівництва та ремонту доріг, - наголосив Валерій Лунченко.

Журналістів цікавило питання призначення нових керівників управлінь облдержадміністрації, зокрема, департаменту освіти та управління охорони здоров’я. Керівник краю зазначив: як тільки до виконання повноважень заступника голови ОДА приступить Андрій Сербайло (який і відповідатиме за галузі науки і медицини), питання з призначенням нових голів буде вирішено.

Насамкінець Валерій Лунченко повідомив, що, незважаючи на складну економічну ситуацію, за результатами першого кварталу бюджет області виконано більш як на 100%.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : Валерій Лунченко

Коментарі :


18.04.2014 14:54 до Олени

Оле ходи дам на клик з повагою клоун


16.04.2014 09:05 Олена

Чому в рахівському районі ніхто не поніс відповідальності за перекриття дороги?Про що домовлялась Ківер з рахівськими ,,бандюками,,самооборонцями???Напевно обіцяли разом з Лунченком посади або співпрацю   з ,,шефами,, цих терористів.Хто і коли відповість людям за цей рахівський ,,бунт,,?З ким Лунченко? З ким Шимоняк?Невже вони захищають тероризм в Рахові????


16.04.2014 07:35 рахів 01

А чому Вербицьку-Ківер,ттреба відразу Кокіш-мельника, а її першим заступником


16.04.2014 00:03 до ОДА

Нарешті визначились, "молодці", єа що далі? Тепер ще   заступників призначити: Бернари, кокіш-мельника і романюка ото   команда буде достойних професіоналіів-розводяг!!!


15.04.2014 22:12 рахів

Лунченко просто виявився слабаком, як і вся сьогоднішня київська влада. Країна в небезпеці, а вони жують соплі і дають вулиці керувати собою. Призначення всіх голів РДА повинно було відбутися   на другий день після призначення голів ОДА. Тоді б і Крим були втримали. Швидкість - головний інструмент дієвості влади. А з вулицею бавитися не можно. Прийдуть місцеві вибори тоді хай і змагаються, а інакше це заколот.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат