Футбол, ЛЄ. ФК «Рубін»: Один за всіх

04.04.2013 14:13 СПОРТ

Сьогодні відбудуться перші чвертьфінальні матчі Ліги Європи. Єдиний російський клуб у єврокубках казанський «Рубін» зіграє на «Стемфорд Брідж» з «Челсі».

В останні тижні у «Челсі» дуже напружений графік. Команда провела вісім матчів за 22 дні. Ще в понеділок лондонці з мінімальним рахунком здолали вдома «Манчестер Юнайтед» і вийшли до півфіналу Кубка Англії.

«Ми просто готуємося до кожного наступного матчу, — каже тренер команди Бенітес. — Футболісти повинні бути готові. Поки все у нас йде дуже навіть непогано». У чемпіонаті Англії «Челсі» поки йде четвертим.

«Рубін» не програє вже протягом п'яти зустрічей і вибив з боротьби чинного володаря трофею — мадридський «Атлетико». Втім, візит до Лондона готує для команди випробування іншого сорту.

«Колись, кілька років тому, був тут з іншими тренерами на запрошення Романа Абрамовича. Це було, коли ще в «Челсі» працював Жозе Моурінью. Тоді я й не міг подумати, що будемо коли-небудь грати тут проти «Челсі», — каже тренер «Рубіна» Бердиєв. — Для нас це історія, яку ми творимо самі».

1/4 фіналу
4 квітня, четвер:
«Челсі» — «Рубін» ("2+2")
«Тоттенхем» — «Базель» ("Футбол")
«Фенербахче» — «Лаціо» ("Футбол+")
«Бенфіка» — «Ньюкасл»

Початок матчів о 22.00.

ТЕГИ : фк челсіфк рубінліга європи

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат