В Ужгороді запрацювала нова поліклініка (ФОТО, ВІДЕО)

admin 29.03.2013 10:50 ЗДОРОВ'Я

 

Вже три місяці мешканцям Ужгородщини не потрібно за консультацією лікарів їхати у Чоп, у районну поліклініку. З 17 грудня минулого року у вивільнених   приміщеннях Ужгородської міської поліклініки № 2 запрацювала районна поліклініка.

За словами   начальника відділу охорони здоров’я Ужгородської РДА Олега ГОЛУБА, створення Ужгородської поліклініки було наболілим питанням багатьох років. Мешканцям більшості сіл району доводилось витрачати чимало коштів та часу щоб дістатися у Чоп на прийом до районного лікаря-фахівця.
Відтепер отримати консультацію практичного будь-якого вузького спеціаліста: отоларинголога, кардіолога, акушер-гінеколога, невропатолога, ендокринолога, ревматолога, пульмонолога, окуліста, дермато-венеролога, гематолога можна вУжгороді, безпосередньо в новоствореній поліклініці. Також в поліклініці працює лабораторія, кабінет функціональної діагностики та кабінет профоглядів, проводиться обстеження на сучасному 3D-вимірному ультразвуковому апараті. Причому мешканці сіл, яким зручніше добиратися не в Ужгород, а в Чоп можуть отримати консультації цих же фахівців у поліклінчному відділенні районної лікарні, що розташована вЧопі.
Також вузько-профільні фахівці в окремо визначені дні здійснюють виздні прийоми в сімейних амбулаторіях сел Ужгородського району.
В.о. головного лікаря Ужгородської районної поліклініки Наталія ХУДАН зазначає, що за ці три місяці кількість відвідувачів зросла майже вдвічі. В середньому протягом робочого дня кожен з медичних фахівців приймає від 30 хворих і більше.  
  Нині, ще в частині приміщень поліклініки триває ремонт. Вже найближчим часом буде відкрито кабінет підліткового лікаря, фтизіатра, інфекціоніста та інших. Також завершуються ремонтні роботи з облаштування рентгенкабінету, де працюватиме сучасний цифровий рентгенапарат.

admin


За матеріалами прес-центру УОЗ у Закарпатті

ТЕГИ : реформа медициниполіклінікаУжгородЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат