В Ужгороді презентували "Перчу" (ФОТО)

admin 27.03.2013 11:56 ДОЗВІЛЛЯ

 

В Ужгородському прес-клубі ужгородський фольк-рок гурт "Триста8ісім" презентував свій дебютний міні-альбом під назвою "Перча".

Стас Микульця, Володимир Щобак, Павло Генов та Андрій Шап розповіли прос вою роботу та про сам гурт. Також запрацював офіційний сайт гурту, з якого всі шанувальники можуть завантажити улюблені пісні хлопців.
 «Це наш дебютний міні-альбом, до якого увійшли 5 пісень, - розповів Павло Генов, вокаліст гурту. – Хоча маємо вже пісень на півтори повноцінних альбоми. Записали поки що міні-диск, щоб була можливість подавати на фестивалі і з ним виступати.   А за літо-осінь ще встигнемо записати повний альбом».
До альбому увійшли улюблені шанувальниками пісні «Варош Банда», «Дислокація», «Заробітчано», Бадь там» та «Наша файта».
«Є що послухати, - каже Павло Генов. – Пісні зрозумілі для всіх. Одноманітності не буде. У нас було завдання – дати драйву». За словами вокаліста, після того,я к хлопці на концертах розповідають, що таке файта, люди обіймаються і сідають слухати пісню.  
"Триста8ісім" грає у стилі фолк-рок. Але він, за словами музикантів, відрізняється від інших гуртів. Вкраплюють у виконання джаз, класику, балканські мотиви тощо.  
В оформленні альбому використано фото особистих шкарпеток виконавців. «Була ідея зробити оформлення власними силами. Хочеться вміло використовувати елементи закарпатського колориту і подавати це сучасно, щоб не тільки з вишиванкою та електрогітарою асоціювалося фолькрок. Багато хто запам’ятовує нас по шкарпетках, а також по домотканих доріжках, які ми стелимо під час концертів», - каже Павло Генов.
Назва гурту походить від номера кімпнати 308 у природно-гуманітарному коледжі ЗакДУ, де хлопці починали грати. З того часу переграли різні стилі. Гурт у такому складі, як сьогодні, існує 2,5 роки. Перший солідний виступ був у клубі «Дзиґа» у Львові. Відтоді виступають по різних фестивалях та з концертами. Незабаром вирушать до Івано-Франківська на фестиваль  «Карпатський протяг». Планують також записати відео на пісню «Варош Банда».
Наприкінці презенатції музиканти пригостили всіх учасників узваром та "гастрольним" чаєм!

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : ПерчаТриста8ісіммузикаЗакарпаттяУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат