Балога і опозиція

15.03.2013 17:32 ПОЛІТИКА

Опозиція оголосила Всеукраїнську акцію «Вставай, Україно!». Все за графіком. Сьогодні опозиціонери збирали людей в Ужгороді. Потім будуть інші регіони. Акції закінчаться маршем у Києві. Самі ж опозиціонери кажуть, що хочуть визначити кількість і якість протестного електорату в Україні.


Не будемо коментувати рухи опозиціонерів, бо довіра до них така ж, як і до влади. Народ не бачить реальних лідерів. Однак дивує те, як ці акції прокоментував завгосп Віктор Балога. Це був відвертий наїзд на організаторів акцій, мовляв, не потрібно проплачувати прапороносців, а люди повинні приходити самі і щиро. Добре з цього приводу сказав недавній кандидат в облраду від Мукачева Юрій Кравчук: «Людина, яка створила на Закарпатті культ заохочення до потрібного голосування, пропонує нам щирість. «Не можна починати «народні повстання» з проплачених прапороносців», — пишуть від імені Віктора Івановича. Невже гроші закінчилися?»

І дійсно, хіба не балогівці стали піонерами «проплачувань» у нашій області? Хіба не вони свого часу встановили таксу 200 гривень за голос? То про яку щирість він говорить?

До речі, Балога в поті чола працював у Кабміні Азарова, а коли припекло, то почав тулитися до опозиціонерів і відгороджувати Юлю Тимошенко. Однак саме цього тижня на деяких Інтернет-ресурсах на загальній хвилі скандалів із замовними вбивствами виплив лист Віктора Балоги (коли він ще секретарював у Ющенка) до керівництва СБУ. В листі Балога просить голову СБУ Наливайченка захистити його від… Юлії Тимошенко.

«Останнім часом із надійних джерел до мене надходить інформація про підготовку планів мого фізичного усунення у зв’язку з діяльністю на посаді глави Секретаріату Президента України, — пише в листі Балога. — За наявними даними, ініціатором і замовником розробки конкретних дій, кінцевою метою яких має стати моя смерть, є прем’єр-міністр Юлія Тимошенко».

Цікаво, чи відомо щось про цей лист лідерові опозиції Яценюку, який не так давно кинувся на захист Балог, коли припекло з позбавленням одного з них мандата? Чи може взагалі опозиція брататися з балогами, коли той час від часу видає в ефір відверті насмішки над їхніми лідерами. І чи розуміють опозиціонери, що в народі Балогу називають не інакше, як Вітя-кидала, бо той за свою доволі коротку політичну кар’єру без будь-якого докору сумління здав не одного свого шефа.

Одним словом, Балога, як той Фігаро. То він тут, то він там. Все залежить від ситуації.

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат