Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

admin 08.01.2013 10:41 СОЦІО

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки та чи є жертви?

7 січня об 11.30 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Перечинський район, с. Мокра. На місці пожежі виявлено тіло жінки 1978 р.н. (донька), та тіло жінки 1955 р.н (мати). Пожежею знищено диван та підлогу на площі 2,5 м.кв. Прямі збитки - встановлюються. Причина пожежі – необережність під час куріння.

7 січня о 16.09 сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Тячівський район, смт. Дубове, вул. Гагаріна. Пожежею знищено кімнати на другому поверсі та частину перекриття. Прямі збитки - встановлюються.   Причина пожежі -   коротке замикання електромережі.

7 січня о 17.00 сталася пожежа в надвірній споруді за адресою: Ужгородський район, с. Ярок, вул. Центральна. Пожежею знищено 0,3 тони сіна та частину надвірної споруди. Прямі збитки та   причина пожежі   встановлюються.

7 січня о 17.29 сталася пожежа в будівлі для охорони ПП «Крок» за адресою: м. Свалява, вул. Робітнича, б/н. Пожежею знищено крісло та підлогу 1 м.кв. Прямі збитки та   причина пожежі   встановлюються.

8 січня   о 00.54 сталася пожежа в надвірній споруді за адресою: Хустський район, с. Золотарьово, вул. Центральна. Внаслідок пожежі власник гр. М. отримав опіки 1-2 ст. передпліччя та чола. Пожежею знищено покрівлю   на площі 20 м.кв., та 1,5 тони сіна, пошкоджено перекриття. Прямі збитки та причина пожежі – встановлюються.

admin


За матеріалами ТУ МНС у Закарпатській області

ТЕГИ : пожежаМНСЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат