Закарпатські МНС-ники готові до снігопаду

admin 04.01.2013 08:10 СОЦІО

Найближчим часом на території Закарпатської області прогнозується ускладнення метереологічної ситуації. За інформацією Закарпатського центру з гідрометеорології, на території області вночі 4 січня очікуються сильні опади у вигляді снігу, мокрого снігу. Подекуди: налипання мокрого снігу, хуртовина, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Посилення вітру місцями 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с.

Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області проводиться ряд заходів задля упередження негативних наслідків, пов’язаних з погіршенням погодних умов, та для забезпечення оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації. Зокрема, організований постійний моніторинг погодних умов на території області, забезпечена постійна готовність чергових підрозділів, пожежної, інженерної та іншої аварійно-рятувальної техніки Територіального управління до реагування на надзвичайні ситуації. В зв’язку з очікуваним погіршенням погодних умов підрозділи Територіального управління МНС приведені у режим підвищеної готовності. В оперативно координаційному центрі здійснюється щогодинне узагальнення інформації щодо ситуації на автошляхах Закарпаття.

Ситуація в області знаходиться на постійному контролі у керівництва Територіального управління МНС у Закарпатській області. На даний час проїзд автотранспорту на усіх п’ятьох перевалах повністю забезпечений, покриття доріг мокре, на Яблунецькому перевалі покриття сухе. Станом на 19 годину на автошляхах по території області чергує 39 одиниць техніки, та 87 чоловік особового складу від закарпатського облавтодору.

Територіальне управління МНС звертається до водіїв під час ускладнення погодних умов по можливості утриматися від подорожей, особливо з дітьми. При русі через перевали обов’язково обладнати колеса автомобілів ланцюгами проти ковзання. В період сильних снігопадів просимо прибрати власний автотранспорт із вулиць, для безперешкодного   руху аварійно-рятувальної техніки,   та не перекривати проїжджі частини доріг та під’їзди до будинків!

admin


За матеріалами ТУ МНС у Закарпатській області

ТЕГИ : снігМНСЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат