На Закарпатті через погоду ускладнений рух (ОГЛЯД)

admin 05.02.2013 10:44 СОЦІО

Про наслідки негоди для закарпатців — читайте огляд.

4 лютого о 8.56 поступило повідомлення, що   біля с. Яблунів Воловецького району на проїжджу частину дороги впало дерево, для розчистки дороги було залучено чергове відділення ДПРЧ-11 смт. Воловець.

4 лютого у зв’язку з погіршенням погодних умов на автошляхах області було ускладнено рух автотранспорту, для буксирування автомобілів було залучено особовий склад та техніку МНС, а саме:
- о 22.27 надійшло повідомлення про з’їзд з дороги автомобіля «ТАТА», який належить ТОВ «VEP-TREYD» за адресою: Мукачівський район, с.Синяк. Для буксирування автомобіля було залучено 5 чол. особового складу та 1 одиниця техніки ДПРЧ-18 м.Мукачево. Жертв та травмованих немає;

5 лютого о   1.15 внаслідок опадів (снігу) було ускладнено рух великовагового автотранспорту на ділянці дороги (окружна дорога м.Ужгород -   міжнародний автомобільний переїзд   «Ужгород», Чопської митниці).   Від   ТУМНС надано допомогу в буксируванні   1 великовагового автомобіля, залучено 4 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки;

5 лютого о 3.45 було ускладнено рух важковагових автомобілів на автодорозі державного значення «Київ-Чоп» (Абранський та Латірський перевал). Від ТУ МНС для надання допомоги в буксируванні 3-х важковагових автомобілів залучено 2 чоловка особового складу та 1 одиниця техніки.

admin

ТЕГИ : снігопадЗакарпаттяМНС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат