Гандбол. «Карпати» двічі перемогли «Реал», «Галичанка» втрачає очки у матчі з «Дніпрянкою»

ГК КАРПАТИ 16.12.2013 15:28 СПОРТ

У п’ятницю та суботу в рамках 3-го туру жіночої Суперліги ГК «Карпати» в ужгородському СК «Юність» приймали «Спартак».

Розпочався матч з того, що перші хвилини гри пройшли під натиском дівчат з Миколаєва, було помітно, що ужгородки акліматизувалися в незвичному для себе залі і лише на 8-й хвилині гри карпатівки змогли вирівняти рахунок 4:4. Не забивали семиметрові та хибили з далека, але це не завадило вдало діяти в захисті і в підсумку першого тайму 16:20 на користь "Карпат".

В другій половині гри злагоджені дії в захисті Тарасової, Цибуленко та Уманець дозволили карпатівкам переходити у швидкі контратаки, а комбінації вдало завершували Лезінська та Кот. З відривів відзначалися Мигович та Воронова. Відмітим також коофіцієнт корисних дій ужгородських голкіперів, Сумарока - 48% та Гайович - 50%.

В цілому, гра була багата на єдиноборства та вилученя, тому багато часу грали в меншості обидві команди. Під завісу матчу, Світлана Шбаб незмогла реалізувати семиметровий, але забила після підбирання.

Рахунок після фінального свистка - 27:42.

Борис Петровський, головний тренер ужгородських " Карпат":
- Ми готувалися до гри та очікували тиск зі сторони милаївських гандболісток. Карптівки почали грати у свою гру після того, як перестали звертати увагу на зовнішні фактори, такі як погане освітлення та нестандарні розміри залу (36/18). В нападі діяли краще ніж в захисті, тому є над чим працювати. Також потрібно звернути увагу на реалізацію кидків при виході один в один з голкіпером. А загалом, я задоволений самівіддачею дівчат, а також тим, що додали в актив 2 очки.

Гра в суботу виявилась більш цікавішою. Боротьба за володіння м'ячем точилась по всьому майданчику і господарі з усіх сил намагалися перехопити ініціативу та повести в рахунку, але гості не поступалися. Рахунок першого тайму 12:13 на корсть команди з Ужгорода.

В другій половині гри, після новини, що львівська "Галичанка" втратила очки в матчі з "Дніпрянкою", обидві команди ще більше налаштувалися на боротьбу і до середини другого тайму було важко визначити фаворита.
   
Переможець визначився в останній 10-ти хвилинці, де Цибуленко, Семаль та Уманець після вдалих дій в захисті зуміли переломити хід гри та вивели команду вперед. Знову відзначим вдалі дії голкіерів "Карпат" Гайович та Артемчук, які зуміли допомогти у відповідальні моменти.

В матчі було багато нарікань, щодо роботи суддівської бригади, за що обидва тренери команд суперниць були попереджені жовтими картками.

Під завісу матчу, Семаль реалізувала семиметровий, яка його і заробила разом з вилученям Норсоян та збільшила перевагу ужгородок. Рахунок 21:28 і ужгородські "Карпати" виходять в одноосібні лідери чемпіонату.

1 ігровий день
"Карпати": Гайович, Артемчук, Сумарока; Цибуленко (9/6), Семаль (4), Уманець (7), Мигович (4), Лезінська (3), Кильч, Лєбєдєва, Воронова (4), Шваб (1), Тарасова (2), Кот (8), Савченко, Руснак.

2 ігровий день
"Карпати": Гайович, Артемчук, Сумарока; Цибуленко (12/1), Семаль (4/3), Уманець (3), Мигович (3), Лезінська (3), Кильч (1), Лєбєдєва (1), Воронова (1), Шваб, Тарасова, Кот, Савченко, Руснак.

ІІ етап. І коло
3-й тур
13—14 грудня:

«Спартак» — «П. Університет» — 30:22, 34:25.
«Дніпрянка» — «Галичанка» — 21:30, 21:17.
«Реал» — «Карпати» — 27:42 (16:20), 21:28 (12:13).

4-й тур
20—21 грудня:

«Карпати» — «Дніпрянка»,
«Галичанка» — «Спартак»,
«П. Університет» — «Реал».

 photo 411043504370-438043C0435043D04380-1_zpsf4914193.jpg

ГК КАРПАТИ

ТЕГИ : гк реалгк карпатигандбол

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат