Футбол, Ліга Європи. "Чорноморець", "Дніпро", "Динамо". Анонс останнього туру

12.12.2013 18:14 СПОРТ

Сьогодні три українські клуби зіграють в заключному турі Групового раунду Ліги Європи.


На відміну від Чемпіонату України в груповому етапі Ліги Європи «Чорноморцю» поки не дуже щастить. Після оптимістичного початку у вигляді виїзної перемоги над загребським «Динамо» (1:2) послідували дві поспіль поразки від ПСВ (0:2) і «Лудогорця» (0:1) . Причому як мінімум з «Лудогорцем» підопічні Романа Григорчука могли розраховувати на кращий результат   але якесь фатальне невезіння переслідувало українську команду. Раз за разом м'яч не залітав у ворота з вигідних позицій... Тепер перед одеським клубом стоїть складне завдання — для продовження боротьби українцям потрібно в гостях обіграти ПСВ з будь-яким рахунком.

Група «Е» Ліги Європи стала однією з п'яти, в яких напередодні матчів заключного ігрового дня визначилися обидві команди, які забронювали собі право в Новому році зіграти в плей-оф - це «Дніпро» і «Фіоррентіна». У команди Рамоса є шанс довести, що нелогічна поразка на «Дніпро Арені» дійсно була нелогічною - і перемога над «Фіорентиною», і перше місце за підсумками групового етапу стало б класним проміжним підсумком нинішньої єврокубкової кампанії «Дніпра».

Київське «Динамо» в матчі з «Рапідом» влаштує і нічия. При виборі складу на гру Олегу Блохіну доведеться поламати голову над стартовим складом, так як цілий ряд гравців основи не зможуть взяти участь у сьогоднішньому матчі. Мбокані з Сидорчуком дискваліфіковані і вже у відпустці, не зіграють через травми Гармаш, Селін, Аруна і Данило Сілва, під питанням участь у матчі Віди і Безуса, які тільки нещодавно приступили до тренувань.


Груповий раунд
Матчі 12 грудня, четвер.


Група «В»
«Динамо» (З) — «Лудогорець» (20.00. «Футбол 1»), ПСВ — «Чорноморець» (20.00).
ТС: «Лудогорець» — 13, «Чорноморець» — 7, ПСВ — 7, «Динамо» (З) — 1.

Група «Е»
«Фіорентина» — «Дніпро» (20.00. 2+2), «Пандурій» — «Пасуш» (20.00).
ТС: «Фіорентина» — 13, «Дніпро» — 12, «Пасуш» — 2, «Пандурій» — 1.

Група «G»
«Динамо» (К) — «Рапід» (22.00. «2+2»), «Тун» — «Генк» (22.00).
ТС: «Генк» — 11, «Динамо» (К) — 7, «Рапід» — 6, «Тун» — 3.

ТЕГИ : фк чорноморецьфк динамофк дніпроліга європи

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат