Футбол, ЛЧ. МЮ — «Шахтар»: Останній матч — найтяжчий

sport.ua 10.12.2013 15:26 СПОРТ

У минулому сезоні «Шахтар» ще за тур до фінішу групового етапу гарантував собі місце в плей-оф, в нинішньому сезоні все вирішиться в останньому турі на «Олд Траффорд».

Багато розмов останнім часом ходить навколо нинішнього МЮ, команди, яка програла на своєму полі два останні матчі в чемпіонаті, тим самим відкинувши себе на 9-те місце в турнірній таблиці. Хтось вважає, що нинішній стан «червоних дияволів» буде на руку «Шахтарю», якому при хороших розкладах буде достатньо не програти на «Олд Траффорд». А хтось, що останні дві осічки МЮ зіграють злий жарт з «гірниками», яким доведеться грати проти пораненого звіра.

Але факт залишається фактом, команді Луческу доведеться провести поєдинок проти однієї з найтитулованіших команд Старого Світу, яка переживає непрості часи, але ніхто навіть не сумнівається, що ці часи незабаром пройдуть. Звичайно, некоректно буде порівнювати перебудову в МЮ і «Шахтарі», але свої проблеми існують і в українського клубу. Незважаючи на це, в чемпіонаті у «гірників» все складається відмінно. Переживши невелику кризу, «Шахтар» зміг закінчити першу частину сезону на першому місці і з хорошим настроєм підготуватися до вирішального матчу в Лізі чемпіонів.

«Не можна порівнювати Лігу чемпіонів з чемпіонатом Англії, в якому всі команди ідеально знають одна одну, знають, як діяти проти кожного суперника, - заявив напередодні Мірча Луческу. Два тижні тому МЮ переміг на виїзді «Баєр». Це футбол. У чемпіонаті я дивився обидва поєдинки МЮ, в яких команда поступилася. У першому матчі відчувалася божевільна мотивація футболістів «Евертона», які грали проти свого колишнього тренера. У другому ж поєдинку, навпаки, здалося, що футболісти МЮ були не до кінця сконцентрованими. Напевно, це позначилося на результаті. Підсумок залежить від дрібниць. Можливо, якби суддя призначив пенальті у ворота «Ньюкасла», то все б закінчилося по-іншому».

У свою чергу наставник «червоних дияволів» Девід Моєс говорив про значущість для його команди першого місця в групі: «Дуже важливо забезпечити собі кращий варіант в плей-оф, закінчити груповий етап без поразок. Найголовнішим для нас було пройти в наступний раунд, ми вже впоралися з цим завданням. Тепер потрібно перемогти «Шахтар». Так, ми граємо не зовсім стабільно. У деяких поєдинках ми виглядаємо краще, ніж в інших. Сподіваємося, що в цьому матчі на нашому боці буде удача, і ми переможемо».

Група «A»
10 грудня, вівторок:
МЮ — «Шахтар» (21.45. «1+1»), «Реал Сосьєдад» — «Баєр» (21.45).

МЮ — 11
«Шахтер» — 8
«Баєр» — 7
«Реал Сосьєдад» — 1

sport.ua

ТЕГИ : Ліга чемпіонівфк шахтарфк мю

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат