Сергій Ратушняк: «ДОРОЖНЯ КАРТА СТАБІЛІЗАЦІЇ СИТУАЦІЇ В УКРАЇНІ» (ОНОВЛЕНО)

admin 10.12.2013 13:23 ПОДІЇ

Сергій Ратушняк: «Дорожня карта стабілізації ситуації в Україні» (проект; запрошую до співпраці; чекаю на пропозиції)


СЕРГІЙ РАТУШНЯК: «ДОРОЖНЯ КАРТА СТАБІЛІЗАЦІЇ СИТУАЦІЇ В УКРАЇНІ»
(проект; запрошую до співпраці; чекаю на пропозиції)

  1.       Ми повинні визнати, що причиною кризи є узурпація влади, наслідком якої є згортання демократичних інституцій, нечувана корупція влади, утискання бізнесової діяльності, зростання кримінальних і правоохоронних структур, комерціалізація судової, фіскальної, наглядової, правоохоронної діяльності та діяльності спецслужб.

Необхідно усунути причини, що призвели до цього. Текст відпрацьовують Президент – В.Ф.Янукович, лідери студентського   Евромайдану-2013, три лідери опозиційних партій.

1.1     Повернути діяльність Президента України в Конституційне поле –

в ВР, повним консенсусом, понад 300 голосів (краще понад 400) поновити дійсну Конституцію 2004-го року. Як парламентсько-президентську модель правління з системою стримання   і противаг.

1.2     Визнати рішення суддів Конституційного суду, що прийняли таке рішення і змінили дії норм прямої дії в неконституційний спосіб і як намазом державного заколоту. ГПУ порушити кримінальну справу за спробу державного заколоту.

2.         Визнати, що відхід від повністю пропорційної системи виборів до ВРУ до змішаної, є насильством над волевиявленням народу і таким, що привело до викривленням дійсних симпатій населення і представництва в органах влади. Адже мандати від більшості мажоритарних округів були скуплені кримінальним капіталом і абсолютно кримінальний спосіб і стали опорою влади, що вражена узурпацією.

2.1     Поновлення дії закону «Про вибори народних депутатів до ВРУ» на 100% -й пропорційній основі. Призначення дострокових виборів. Визначення з датою. На березень-квітень 2014-го року.

3.         Визнати нелегітимними, такими що суперечать   нормам Конституції і діям Законів України, діяльність київської міської ради та голови КМДА. Призначити дату чергових виборів депутатів і міського голови на дату перевиборів до ВРУ.

4.         Звільнити з під варти, насправді постраждалих, жертв майданівських конфліктів 2013-го року. Покарати винних, що віддали злочинний наказ та тих, що проявили особливу жорстокість при виконанні цих наказів. Також з’ясувати і покарати організатора залучення чисельних загонів криміналітет що й привели до кровопролиття. В масовому розумінні застосувати взаємну амністію для обох сторін.

5.         Відправити в відставку:

5.1     Прем’єр-міністра України М.Я.Азарова, як керівника, що провалив дворічну роботу по підготовці до підписання угоди між Україною і ЕС «Про асоціацію».

5.2     Міністра ВС – В.Ю.Захарченко, як посадова особа, без наказів якої стягування спецпідрозділів МВС з усієї країни і застосування їх проти мирного населення – неможливе.

5.3     Командувача С.М.Шуляка ВВ – внутрішніх військ, який застосував підлеглих ВВ проти мирного цивільного населення, що прямо суперечить Закону.

6.         Утворення трьохсторонньої комісії (влада, опозиція, представники неолігархічного бізнесу) для проробки пакету угоди «Про асоціацію Україна-ЕС», постійне публічне обговорення   суперечливих положень. Призначення дати нової готовності України до підписання. Весна або осінь 2014-го року.

7.         Визнати, що бізнес придушений, перспективи розвитку відсутні. Тому вкрай необхідно прийняття в парламенті і підписання Президентом «підприємницького пакету».

Це: - заборона на вимагання сплати податку на прибуток «наперед»;

-   автоматичне повернення ПДВ не пізніше 20-го дня (євронорма) з дня настання боргу держави; навіть за рахунок резервів НБУ;

- заборона вимагання будь-якої передплати за місяць-два «наперед» за електроенергію і газ;

- затвердити план дій для обмеження ставок на кредити в межах 3-9% річних, для чого облікову ставку НБУ тримати в межах 1%;

- повернути у власність держави страхового монстра «Оранта»; адже в Україна відсутнє державне страхування;

- ліквідація і покарання винних в створенні кримінальної структури, що не дає ввід в експлуатацію відремонтованих та побудованих приміщень без сплати «ракетного» збору – 5$ з кожного квадратного метру;

- оподаткування 50% -м податком всіх коштів, що перераховуються в будь-які, без виключення,- офшорні зони, також оподаткувати 50% все майно і корпоративні права, що належать офшорним суб’єктам;

- негайно встановити максимальну пенсію незалежно від статусів і категорій 5000грн.

8. Проінформувати суспільство про дійсний стан золотовалютних запасів НБУ та щодо   всіх державних боргів. Вказати суми сплати податків олігархів, що хизуються мільярдними доходами. Список перших 50-ти осіб надруковано в журнали «Кореспондент». Адже при сплаті законних податків при таких доходах бюджет держави має бути подвоєним. ГПУ негайне відреагувати на факти невідповідності доходів і видатків. Також дати відповідь суспільству, - де 18-ть млрд. дол.. США (або 85 млрд. грн.), які під керівництвом Ющенко В.А. були спрямованні на підтримку приватних банків.

9. Після цього розблокувати всі майдани, площі і приміщення, повернутися в мирне конституційне поле і відпрацювання пп.1-8 даної «ДОРОЖНОЇ КАРТИ СТАБІЛІЗАЦІЇ СИТУАЦІЇ В УКРАЇНІ».

    P.S.   Щодо ЕС, то нехай терміново впровадять для громадян України безвізовий режим. І припинять знущання і приниження, які ми відчуваємо при перетинанні будь-якого угорського чи словацького кордонів. А то виходить подвійна мораль між деклараціями і реальними діями.

 



admin

ТЕГИ : віктор януковичсергій ратушняк

Коментарі :


10.12.2013 16:16 Спеціаліст

Молодець Сергію Миколайовичу! Передай цю карту придуркам за круглим столом.Може вони дослухаються до голосу з народу та умовлять "Гаранта" поступити по-совісті!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат