Викладачі-політологи УжНУ закликають громадян захистити свої конституційні права

admin 04.12.2013 11:20 ПОЛІТИКА

Звернення кафедри політології і державного управління
Ужгородського національного університету до освітян, наукової спільноти та студентів України.


Ми, професорсько-викладацький склад та співробітники кафедри політології і державного управління Ужгородського національного університету глибоко обурені подіями останніх днів в Україні, зокрема в Києві, пов’язаними із брутальним нехтуванням громадянської позиції   народу України. Влада перейшла всі можливі морально-етичні норми.

У зв’язку з цим ми долучаємося до загальнонаціонального страйку та підтримуємо вимоги страйкуючих – відставку Кабінету Міністрів України і складання своїх повноважень Президентом України.
Звертаємося до всіх освітян та наукової спільноти, творчої інтелігенції, студентства Закарпаття та всієї України із закликом захистити наші конституційні права та свободи, своєю активною позицією сприяти реалізації вимог страйкуючих і відстояти демократичний розвиток Української Держави!
Просимо кожного вчителя, викладача, наукового працівника, представника творчих професій, кожного, кому не байдужа доля своєї родини та своєї Вітчизни докласти зусиль для досягнення нашої спільної мети – утвердження громадянського суспільства, демократичних цінностей та ефективно функціонуючих органів влади!

Прийнято на зборах трудового колективу
кафедри політології і державного управління
Ужгородського національного університету
2 грудня 2013 року
Присутні 23 осіб

admin

ТЕГИ : Євромайдан

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат