Театрали покажуть Маленького принца (АФІША)

admin 29.11.2013 10:59 ДОЗВІЛЛЯ

Вистава для дорослих за А. де-сент Екзюпері «Маленький принц». «Найголовнішого очима не побачиш… Зряче тільки серце». А.Екзюпері.


7 грудня, 12.00, Палац «Україна» (Мала зала), вул. Велика Васильківська, 103.


Антуан де-сент Екзюпері не писав спеціально для дітей; і взагалі за професією він був не письменником, а відважним льотчиком, чесно виконуючим свій обов'язок в найнебезпечніших і важких умовах. І, тим не менш, книги, які він написав, - одні з кращих написаних у ХХ столітті.
Квиток на виставу «Маленький принц» - це зворотний квиток в дитинство для кожного з тих, хто не покинув для себе в своєму дорослому житті світ довіри, захищеності та радості, супутній йому колись, хто пам'ятає і цінує свої початкові поняття про світ, речі та людях; і це запрошення для тих, хто тільки входить у життя, щоб зміцнити їх віру в те, що зірки сміються, серце здобуває перемогу над розумом, що є на світі Добро, зустрічний рух і відповідальність за тих, хто тобі повірив.

Лауреат багатьох міжнародних фестивалів, режисер і актор Володимир Завальнюк та талановита актриса театру й кіно Ганна Яремчук запрошують Вас у захопливу, повну пригод подорож з маленьким хлопчиком, який відкриє нам очі на чудеса повсякденного життя та суть людських відносин. Театр «Перетворення» спробували розширити рамки казки і представити для вас новаторський погляд на улюблену казку усього світу.

Сходити на «Маленького принца» - значить вийти просвітленим і здивованим, принишклим і усміхненим, задумливим і злегка сумним. Після такого побачення з мистецтвом якось не хочеться палити на вулиці, штовхатися у метро, включати мобільний телефон. Серце просить спокою і пішої прогулянки, норовить відкритися першому зустрічному і знайти в ньому друга або родича.
Це означає, що мистецтво - справжнє, а режисер –зробив свою справу.

Вистава найкраще пасує для сімейного перегляду, оскільки зачіпає свою струну в серцях людей кожного покоління.
Квитки: 60/80/100 грн в касах Палацу «Україна".
Адреса: Палац «Україна» (Мала зала), вул. Велика Васильківська, 103
Тривалість: 1 година.

Режисер: Володимир Завальнюк
Звукорежисер: Іван Завальню
Художник: Наталя Чепенко
Актори: Ганна Яремчук, Володимир Завальнюк.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : театр

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат