Мукачівця судитимуть за 30 тисяч гривень несплачених аліментів

admin 27.11.2013 11:58 СОЦІО

Дільничні інспектори Мукачівського міськвідділу міліції притягнули до відповідальності мукачівця, який категорично відмовляється сплачувати аліменти на утримання своєї дитини.

За 7 років чоловік заборгував перед власною дитиною   більше 30 тисяч гривень.

Міліцейські зведення чи не щодня рясніють повідомленнями про несплату аліментів. От і тепер з Державної виконавчої служби в міліцію надійшло подання про ухилення від сплати аліментів 40-річним мукачівцем. Жінка, яка зі своєю неповнолітньою донькою мешкає на Чернігівщині, вже більше як 5 років не отримувала від батька   своєї доньки ні копійки на її утримання,   ні участі у її вихованні.

Неодноразові звернення з боку правоохоронних органів, Державної виконавчої служби на чоловіка не вплинули. Як повідомив дільничний інспектор   Мукачівського міськвідділу міліції Віктор Горбенко, довелось вжити заходів   і притягнути недобросовісного батька до кримінальної відповідальності за ухилення від сплати аліментів на утримання дітей. За ст.164 Кримінального кодексу України   мукачівцю загрожує обмеження волі на строк до двох років

admin


За матеріалами Мукачівського МВ УМВС

ТЕГИ : Міліціясуд

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат