Чоп вимагає у Президента підпис у Вільнюсі

admin 27.11.2013 11:49 ПОЛІТИКА

Сьогодні, 27 листопада, відбулася позачергова сесія Чопської міської ради VI скликання.
На порядку денному засідання стояло одне питання: "Про звернення депутатів Чопської міської ради до Президента України Віктора Януковича".


Звернутися до Глави держави чопських депутатів змусив можливий зрив підписання Асоціації України з Європейським Союзом. За звернення проголосували 22 депутатів із 23 присутніх в залі – представники різних політичних сил. Один депутат утримався.

Звернення
Президенту України Януковичу В.Ф.«Ч
Чопська міська рада своїм рішенням підтримала проголошений Вами курс України на євроінтеграцію. Багатонаціональна громада міста абсолютно впевнена в правильності та позитивній перспективі розвитку України саме в такому напрямку. Проживаючи на кордоні України з Європейським Союзом ми маємо нагоду щоденно порівнювати умови життя, ведення бізнесу, захисту прав та інтересів людей в Україні та сусідніх державах – членах ЄС.
Ми вирімо, що доля України, майбутнє її народу, доля майбутніх поколінь спільна з   долею європейської спільноти.   Ми віримо, що як державний високопосадовець, Ви, пане Президенте, прислухаєтеся до голосу народу і зробите той крок, який чекають від Вас.
Чопська міська рада звертається до Президента України Віктора Януковича проявити державну мудрість, взяти на себе велику громадську відповідальність за майбутнє України і поставити 29 листопада у Вільнюсі підпис, який засвідчить європейські прагнення українського народу.
Звертаємо Вашу увагу на те, що навіть у такій ситуації, Президент Ради Європейського Союзу Герман Ван Рей і Президент Єврокомісії Жозеф Мануел Баррозу заявили про їхню чітку позицію: "Пропозиція про підписання безпрецедентної угоди – все ще на столі!». Ми переконані, що підтримуючи Асоціацію і зону вільної торгівлі – найамбітнішу угоду, яку ЄС коли-небудь пропонував, Україна отримає найкращу підтримку економічної ситуації і курсу реформ
З огляду на це, рішуче вимагаємо від Вас, пане Президенте, підписати.

admin


За матеріалами відділу внутрішньої політики Чопської міської ради

ТЕГИ : ЄСЄвромайдан

Коментарі :


03.12.2013 20:02 беркут

повністю підтримую комунала! Тоті дві шлю.и вже задрали людей. Коли виступають перед народом то прямо плачуть, сострадають з людьми а на самому ділі то вовчиці в овечих шкурах! Причому Цариха іноді відкрито висловлює свою ненавість до Угорців.


03.12.2013 09:39 комунал

А хто то в Чопі такий великий євроінтегратор? Цариха з Ступачков !!!!????? Ви чом до типирь ненавили порядок в своєму невеликому місті? Ви ще гірші ніж нинішня влада. Душите підприємців, недаєте дозвола і .т.д. Ви з ким ГАДИНИ? Бо я нерозумію, вроді від ЄЦ а робите з людьми як регіонали.


30.11.2013 20:44 українка

А він читає інтернет, він такого не освоїв ще, не з його розумом усвідомити, що народ уже не зупинити. Він здуру підняв народну хвилю гніву, то хай отримує за свою самовпевненість.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат