Яцканич втік з Берегівської психлікарні. Інший Яцканич його розшукує (ФОТО)

Віталій Михайлов, Берегівський РВ УМВС 31.10.2013 11:18 ПОДІЇ

З Берегівської обласної психіатричної лікарні Закарпатської області втік злочинець.


Ранньої пори, до Берегівського районного відділу внутрішніх справ, надійшло повідомлення про зникнення із режимного медичного закладу, а саме обласної психіатричної лікарні, одного з хворих, який був направлений на лікування відповідно до постанови Ужгородського міскрайонного суду Закарпатської області.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом підрозділу, безпосередньо, полковником міліції Олександром Яцканичем.

У ході встановлення обставин стало відомо, що втікачем виявився раніше вже судимий та, відповідно, на теперішній час перебувавший на примусовому лікуванні у психіатричній лікарні з посиленим наглядом за постановою Ужгородського міскрайонного суду, по кримінальній справі, щодо скоєння групового розбійного нападу, незаконного заволодіння транспортним засобом та незаконного поводження зі зброєю - громадянин Яцканич Милан Анатолійович, 4 січня 1980 року народження, уродженець та мешканець міста Мукачево Закарпатської області.

Втеча мала місце 31.10.2013 нічної пори.
Громадянин Яцканич Милан Анатолійович —   на зріст 180-185 см., спортивної тілобудови, волосся темне, особливі прикмети відсутні. Був одягнений: у спортивний костюм салатового кольору, темні гумові тапочки.

Громадяни, які можливо бачили вказану особу, прохання звернутися до районного відділу міліції для надання допомоги у розшуку злочинця, або передзвонити на наступні номери телефонів (03141) 4 25 02 та 095 564 19 99 - чергова частина Берегівського РВ УМВС України в Закарпатській області.

Віталій Михайлов, Берегівський РВ УМВС

ТЕГИ : Міліція

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат