Міндоходів одержало 12,7 тисяч звітів з єдиного соціального внеску від закарпатців

admin 25.10.2013 10:19 СОЦІО

У Закарпатті майже 57% платників подали звіти з єдиного соціального внеску в електронному форматі.

Всього органам доходів і зборів Закарпатської області надано 12,7 тисячі звітів про нараховані суми внеску.

Водночас платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за три тижні жовтня перерахували на рахунки територіальних органів Міндоходів, відкриті в головних управліннях Держказначейства, 168 млн. гривень.

Зауважуємо, страхувальники, які використовують працю найманих працівників, подають звіт по єдиному внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування щомісячно не пізніше 20-го числа місяця, наступного за звітним. Оскільки останній день подачі звітності за вересень поточного року припадав на вихідний день, то подавати звіти можна було й у понеділок, 21 жовтня.

Нагадаємо, що з 1 жовтня 2013 року територіальні органи доходів і зборів Головного управління розпочали процедуру адміністрування єдиного соціального внеску. З цього дня Міндоходів приймає та обробляє звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. І саме на його адресу потрібно надавати звіти про нараховані суми. Подавати їх можна як в паперовому, так і в електронному вигляді із застосування цифрового підпису.

Варто зазначити, що звітність на паперових носіях подається в Центри обслуговування платників, а в електронному вигляді – на єдину адресу Інформаційного порталу Міністерства доходів і зборів України: zvit@sta.gov.ua.

У випадку виникнення будь-яких запитань з адміністрування єдиного соціального внеску, платники податків можуть звернутися до Центрів обслуговування платників або зателефонувати до call-центру Міндоходів за тел. 0800-501-00-7.

admin


За матеріалами Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : МіндоходівподаткиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат