Які вакцини від грипу пропонують закарпатцям

admin 22.10.2013 11:47 ЗДОРОВ'Я

Доводимо до Вашого відома,   що Державна санітарно-епідемічна служба України   з метою профілактики грипу із оновленим штамовим складом   епідемічного сезону 2013-2014 років інформує про   зареєстровані   в Україні такі вакцини, - цитує прес-центр обласного Центру здоров’я.

ВАКСІГРИП – спліт-вакцина для профілактики грипу інактивована рідка, суспензія для ін'єкцій, у попередньо заповнених   шприцах з прикріпленою голкою ; виробництва" Санові Пастер С.А.", Франція.
ВАКСІГРИП – спліт-вакцина для профілактики грипу ін активована рідка, суспензія для ін'єкцій, в попередньо заповнених шприцах з прикріпленою голкою; виробництва ТОВ "Фармекс груп", Україна ( фасування з форми "in bulk" фірми-виробника "Санові Пастер С.А.", Франція).
ФЛЮАРИКСтм   – інактивована спліт-вакцина для профілактики грипу, суспензія для ін'єкцій у попередньо наповненому шприці з фіксованою голкою; виробництва "GlaxoSmithKline Biologicals Branch of SmithKline   Bttcham Pharma GmbH & Co.KG", Німеччина.
ІНФЛУВАК@ –   вакцина для профілактики грипу, поверхневий антиген, ін -активована, суспензія для ін'єкцій у попередньо наповнених шприцах; виробництва "Абботт Біолоджікалз Б.В.", Нідерланди.
     

admin


За матеріалами прес-центру УОЗ у Закарпатті

ТЕГИ : грипмедицина

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат