У Закарпатті затримали польського дипломата з контрабандою цигарок

admin 21.10.2013 10:25 КРИМІНАЛ

У ході проведення митного контролю транспортного засобу громадянина Польщі, працівники Чопської митниці Міндоходів виявили не заявлені та приховані понад 6500 пачок сигарет з акцизними та без акцизних марок України.

Подія трапилась нещодавно на митному посту «Дякове» Чопської митниці Міндоходів. В зону   митного контролю цього пункту пропуску в напрямку «в’їзду в Україну» по смузі руху «зелений коридор», заїхав легковий автомобіль "Фольксваген Пассат" з реєстраційним номером Республіки Польща. Керував транспортним засобом громадянин Польщі. Він слідував із України в Румунію й подав копію документи, які вказували, що він є працівником юридичного відділу дипломатичної служби Генерального консульства Республіки Польща у Львові. В цих документах також містилось прохання Генерального консула «сприяти багаторазовому позачерговому та безперешкодному проїзду через кордон». При цьому, дипломатичного паспорта громадянином Польщі пред’явлено не було.

Наразі працівники Чопської митниці Міндоходів документують факт порушення митних правил, транспортний засіб та цигарки затримано до   рішення суду.

admin


За матеріалами Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : ЗакарпаттяКонтрабандаЧопська митниця

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат