Прокуратура перевірить, чому у готелі "Закарпаття" не платять зарплатню

admin 18.10.2013 09:45 СОЦІО

Прокуратура Ужгорода ініціювала проведення перевірки за фактом заборгованості по виплаті зарплати в ПАТ «Інтурист-Закарпаття».


Днями у сюжеті телепрограми «Абзац» (ТК «Новий канал»), було показано сюжет, із якого прокуратурі міста Ужгорода стало відомо про наявну заборгованість по виплаті зарплати в ПАТ ГТК «Інтурист-Закарпаття».

У сюжеті йдеться про те, що керівництво вказаного товариства боргує своїм працівникам заробітну плату ще з червня поточного року.   Проте до прокуратури Ужгорода наразі не надходило жодних звернень з цього приводу.

Відтак, у зв’язку з оприлюдненими у ЗМІ фактами, на основі ст. 8 Закону України «Про прокуратуру», Ужгородська міська прокуратура направила до Територіальної державної інспекції з питань праці у Закарпатській області вимогу про невідкладне проведення перевірки додержання вимог законодавства про оплату праці на ПАТ ГТК «Інтурист-Закарпаття». Вказаний контролюючий орган зобов’язаний вжити відповідних заходів та повідомити прокуратуру Ужгорода про результати перевірки у встановлений законодавством термін. Про її результати громадськість обов’язково буде поінформовано.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури Ужгорода

ТЕГИ : ПрокуратураПАТ «Інтурист-Закарпаття»зарплатняУжгородЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат