Сусіди тероризують немічну бабусю

18.10.2013 16:16 РАТУША

До редакції звернулася 81-річна мешканка з вул. Грушевського, 53, ветеран праці Анна Бобрик. Жінка одинока, нещодавно перенесла інсульт, тож їй допомагають соціальні працівники, які приносять продукти, за що старенька їм дякує.


А ось доглядальниця, яку їй порадили, за словами бабусі, обікрала її, тож самотній жінці тепер важко вірити чужим людям. У будинку вона мешкає упродовж 40 років, а ось останні 6 років сусіди, що мешкають над нею, її життя перетворили на суцільне страждання. Над головою у хворої жінки не вщухає шум і гамір, що негативно впливає на стан здоров’я лежачої хворої. Більше того, за словами жінки, її квартиру постійно затоплюють, тому стіни відсиріли й облізли, але жодного разу ніхто й не подумав компенсувати немічній людині спричинену шкоду. Жінка також скаржиться, що сусіди зверху засмічують її балкон.

Не витримуючи терору шумом і криками з верхньої квартири, жінка часто телефонує на 02, але міліцейський наряд, за її словами, чогось ніяк не може закликати до порядку її сусідів і захистити її право на спокій і сон. Вкотре вона змушена була викликати міліцейський наряд і цього тижня. Анна Юріївна особисто писала заяву до міськвідділу міліції, однак каже, що ніякої реакції від правоохоронців не дочекалася.

Нещодавно дільничні міста обійшли квартири на своїх дільницях і роздали свої робочі візитки мешканцям. Отримала таку візитку від свого дільничного Павла Шимка і Анна Юріївна. Дільничний бував у неї, знайомився з ситуацією, але останнім часом його телефон мовчить, бідкається жінка.

Ми також намагалися зателефонувати дільничному, але його телефон не відповідав... Редакція сподівається, що в Ужгородському управлінні міліції зафіксують адресу, за якою живе стара жінка, що потребує їхнього захисту, і нарешті наведуть лад із її сусідами-дебоширами й подарують бабусі довгоочікуваний спокій.

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


06.05.2021 16:06 вася

дурдом


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат