У Закарпатті затримали трьох нелегалів з маленькою дівчинкою (ФОТО)

admin 10.10.2013 10:49 КРИМІНАЛ

У рамках проведення заходів спрямованих на протидію нелегальній міграції, минулої доби прикордонники Чопського загону затримали чергову групу мігрантів, які прямували до ЄС.


Вчора, вечірньої пори прикордонники відділу «Паладь Комарівці», які охороняли ділянку українсько-словацького кордону, за допомогою переносного тепловізора виявили силуети кількох осіб, що рухались в напрямку Словаччини. За декілька хвилин, на відстані 100 метрів від міждержавного рубежу, невідомі були затримані.
«Туристів» виявилось четверо – двоє чоловіків, одна жінка та дівчинка віком до 1 року. Як буває зазвичай у таких випадках, затримані не мали при собі жодних документів і повідомили охоронцям кордону, що є громадянами Афганістану. Метою своєї подорожі правопорушники назвали Євросоюз.

Затриманих осіб було доставлено до підрозділу з метою з'ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю правопорушників визначить суд.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : Чопський прикордонний загіннелегалиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат