Двоє закарпатців за контрабандний тунель між Закарпаттям і Словаччиною одержали 2 роки умовно

admin 01.10.2013 10:30 КРИМІНАЛ

Суддя Ужгородського міськрайонного суду проголосив вирок у резонансній справі «контрабандного тунелю» - двох братів, причетних до справи, засуджено на 3 роки. Однак від основного покарання їх ... звільнили.

Вчора, 30 вересня суддею Ужгородського міськрайонного суду проголошено вирок у резонансній кримінальній справі так званого «контрабандного тунелю». Де двоє рідних братів обвинувачувались у вчиненні ними ряду злочинів. Вироком суду Василя засуджено до 3 років обмеження волі та Михайла до 3 років позбавлення волі.

Зокрема, Василь та його брат Михайло, обвинувачувалися та визнані винними у самовільному зайнятті земельної ділянки, вчиненні за попередньою змовою   із братом   Михайлом та іншими невстановленими слідством особами, придбанні з метою збуту, зберіганні з цією метою, транспортуванні з метою збуту, а також збут незаконно виготовлених тютюнових виробів. Михайло звинувачувався ще й у вчиненні незаконного зберігання наркотичних засобів без мети збуту (ч. 2 ст. 197-1,   ч. 2 ст. 28 і ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 309 КК України).
Одночасно,   суд на підставі ст.75 КК України Василя та Михайла   звільнив братів від відбування основного покарання, встановивши іспитовий строк тривалістю 2 роки, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції.

У той же час, підземний тунель, що пролягає від будинку по вул. Запорізька у   м. Ужгороді до лінії державного кордону України на напрямку ВПС «Ужгород» Чопського прикордонного загону, що на території Ужгородської міської ради – долучено до матеріалів кримінального провадження досудове слідство у якому здійснюється СВ УСБУ в Україні.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури Закарпатської області

ТЕГИ : судконтрабандний тунельЗакарпаттяСловачиина

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат