Закарпатські спортсмени з велоорієнтування повернулися з чемпіонату України з нагородами (ФОТО)

admin 26.09.2013 11:10 ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Осіння негода – не перешкода для екстриму, та все ж потроху добігає до кінця і змагальний сезон у велоорієнтувальників.

Одним з останніх стартів року став чемпіонат України, який з 21 до 24 вересня за складних погодних умов проходив у лісах поблизу міста Новомосковська Дніпропетровської області.

Це були перші старти, що відбулися після світового чемпіонату в Естонії. Українці з півночі Європи повернулися без медалей, але в доброму гуморі: особисті результати всіх членів команди значно покращилися, практично кожен з них, не зважаючи на юний вік і дебют на такому представницькому форумі, мав реальні шанси на успіх, досягнути якого завадила лише нестача змагального досвіду.

У Новомосковську зібралися понад 80 спортсменів з України та Росії. Всі члени закарпатської збірної (нашу область представляли лише троє спортсменів – вихованців мукачівського СК «Товариш») повернулися додому з нагородами. 19-річний першокурсник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Олександр Касьянов, який на чемпіонаті світу був десятим, впевнено переміг у пролозі та гандикапі на середній дистанції і виборов бронзу на довгій трасі; 16-річна одинадцятикласниця ЗОШ № 6 Наталія Шозда двічі – у спринті та на середній дистанції – фінішувала з третім часом, а 18-річний першокурсник Ужгородського національного університету Василь Морозов, ціною неймовірних зусиль, подолав дистанцію гандикапу з кращим часом дня і, стартувавши з сьомої позиції, зумів вибороти бронзову медаль.

admin


За матеріалами Олександра Цепурдея

ТЕГИ : Закарпаттявелоорієнтування

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ФОТОРЕПОРТАЖ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат