Футбол, Ліга Європи. Відразу три українські клуби зіграють сьогодні в стартових матчах Групового ета

19.09.2013 15:33 СПОРТ

«Динамо» прийме «Генк». Після семи турів бельгійського чемпіонату команда знаходиться на шостому місці — аналогічно київському «Динамо» в УПЛ. За підсумками минулого чемпіонату «Генк», знову ж як і «Динамо», став бронзовим призером. Примітно, що у таблиці єврокоефіцієнтів Бельгія знаходиться на десятому місці (32.700), Україна на дев’ятому (35.799).

Суперник «Чорноморця» загребське «Динамо» в чемпіонаті Хорватії після 9-ти турів лідирує, але «Хайдук» і «Рієка» відстають лише на один пункт. «Чорноморець» також впевнено виступає в ЧУ, займаючи третє місце маючи однакову кількість очок з «Дніпром», яке йде другим. «У нас всі здорові, настрій нормальний. Вважаю «Динамо» сильною командою, нам буде не легко. Ми не забиваємо собі голову якимись обіцянками, уявленнями чи планами. Наразі наша задача пройти «Динамо», — каже Роман Григорчук. У Загребі «Чорноморець» влаштує і нічия, бажано результативно. Примітно, що вартість гравців «Динамо» у півтора рази вища за вартість гравців «Чорноморця» і складає 33,5 мільйонів євро.

Останній наш представник «Дніпро» їде до румунського дебютанта Ліги, який водночас вже встиг вибити зі змагань фіналіста Ліги Європи ФК «Брага». Після семи турів румунської Ліги 1 «Пандурій» йде 5-м. В останньому турі команда розібралася з грандом місцевого футболу «Динамо» (Бухарест).

Суперники наших команд потрапили до групового раунду по різному. Суперник «Чорноморця» загребське «Динамо» потрапив через Лігу чемпіонів, програвши у раунді плей-оф «Аустрії» з загальним рахунком 3:4. Суперник «Дніпра» румунський «Пандурій» виступає в турнірі з другого кваліфайраунду і по черзі пройшов «Левадію» (4:0), «Хапоель» (3:2) і «Брагу» (2:1). Суперник «Динамо» бельгійський «Генк» почав боротьбу за трофей з раунду плей-оф, в якому переміг «Хафнарфьордур» з загальним рахунком 7:2.

Нагадаємо, що з наших клубів найраніше вступив у боротьбу «Чорноморець». У другому кваліфайраунді одеська команда пройшла «Дачію» (загальний рахунок 3:2), потім «Црвену Звезду» (3:1) і у раунді плей-оф Скендербеу перемігши у серії пенальті. «Дніпро» в ЛЄ грає з Раунду плей-оф, в якому був переможений естонський «Нимме Калью» (5:1). «Динамо» як і «Дніпро» у раунді плей-оф переміг «Актобе» (заг. рах. 8:3). Ось так.

ГРУПОВИЙ РАУНД

Група «A»
«Валенсія» — «Суонсі»
«Санкт-Галлен» — «Кубань»

Група «B»
«Динамо» (Хор.) — «Чорноморець» (20.00. «Футбол»)
«ПСВ Ейндховен» — «Лудогорець»

Група «C»
«Зальцбург» — «Ельфсборг»
«Стандард» — «Есб’ерг»

Група «D»
«Зюлте-Варегем» — «Уїган»
«Марибор» — «Рубін»

Група «E»
«Фіорентина» — «Пасуш де Феррейра»
«Пандурій» — «Дніпро» (20.00. «2+2»)

Група «F»
«Айнтрахт» — «Бордо»
«Маккабі» (Т) — АПОЕЛ

Група «G»
«Динамо» — «Генк» (22.00. «2+2»)
«Тун» — «Рапід» (Авс.)

Група «H»
«Ешторил-Прая» — «Севілья»
«Фрайбург» — «Слован» (Чех.)

Група «I»
«Реал Бетис» — «Ліон»
«Віторія» — «Рієка»

Група «J»
«Аполлон Лімассол» — «Трабзонспор»
«Лаціо» — «Легія»

Група «K»
«Шериф» — «Анжи»
«Тоттенхем» — «Тромсе» (20.00. «Футбол+»)

Група «L»
ПАОК — «Шахтар» (Каз.)
«Маккабі» (Х) — «АЗ Алкмар»

На широкоформатних кіноекранах трансляцію можна подивитися у комплексі відпочинку «Arizona», що знаходиться у парку ім. Горького.

ТЕГИ : ліга європифк чорноморецьфк динамофк дніпро

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат