У Пацкана і Лутковоської буде спільна громадська приймальня у Закарпатті (ФОТО)

admin 24.01.2013 11:33 СОЦІО

У народного депутата Валерія Пацкана і Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської буде спільна громадська приймальня на Закарпатті.

Валерій Пацкан, Голова Комітету Верховної Ради з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин провів робочу зустріч із Валерією Лутковською, Уповноваженим Верховної Ради з прав людини.
Під час зустрічі, обговорилися питання співпраці омбудсмена з профільним комітетом, зокрема щодо спільної підготовки парламентських слухань, а також законопроектів про мирні зібрання, захист прав ув’язнених, розширення прав національних меншин.
«Я б хотіла, щоб комітет підвищив свою роль. Щоб по ключовим законопроектам комітет надавав свої висновки в частині дотримання прав людини», - зазначила Валерія Лутковська.
Голова Комітету Валерій Пацкан підтвердив своє бажання плідної співпраці з омбудсменом і ініціював унікальний проект, коли на Закарпатті в його громадській приймальні, як народного депутата, юрист одночасно буде представником також Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.
«Це пілотний проект, унікальний для України. Люди зможуть на місці звертатися зі своїми питаннями як до народного депутата, так і до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини. Зваживши всі плюси і мінуси такої співпраці, можна буде подумати про відкриття таких спільних приймалень в інших областях країни», - наголосив Валерій Пацкан.
Валерія Лутковська повідомила, що має намір брати участь у кожному засіданні Комітету, очолюваного УДАРівцем Пацканом.

admin


За матеріалами прес-служби народного депутата України Валерія Пацкана

ТЕГИ : Валерія ЛутковськаВалерій Пацканверховна рада

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат