Гандбол. «Карпати» повернулися з Драгобрату. Найближчі матчі товариські

Наталія Ігнаці, студентка відділення журналістики УжНУ 15.08.2013 13:15 СПОРТ

Ужгородський ГК «Карпати» повернувся з навчально-тренувальних зборів, що відбулись на Драгобраті. Із новими силами й оновленим складом команда продовжує готуватися до нового гандбольного сезону.

Завдяки хорошому клімату та продуктивній підготовці головна команда краю добре посилила свою фізичну складову. Як зазначає головний тренер Борис Петровський, залишається допрацювати технічні моменти та доукомплектувати склад колективу. Спортсменки зізнаються: щоденні тренування були важкими, але дівчата чітко розуміли, для чого докладаються ці зусилля.

Основний склад команди підсилили новими гравцями: Беатою Смерекою, яка вже виступала за рідну команду, та Іванкою Мигович, котра є вихованкою закарпатського гандболу. Але все ще залишається проблемним місце воротаря. Це питання Борис Петровський довірив професійному спеціалісту з Нідерландів Антону ван Боесхотену. Він разом із новим асистентом Андрієм Хім’яком роблять усе можливе, щоб команда проявила себе як найкраще.

Використати нові схеми гри та перевірити бойовий дух ужгородки зможуть уже скоро. 23—25 серпня в СК «Юність» команда візьме участь у Кубку олімпійської чемпіонки Ніни Гецко. Суперниками по турніру стануть «Дева» (Румунія), «Дебрецен-2» (Угорщина) та команда з Польщі. Далі, на 26—28 серпня, заплановані товариські поєдинки з дівчатами казахстанської Астани, після чого команда відбуде на міжнародний турнір до Румунії.

Наталія Ігнаці, студентка відділення журналістики УжНУ

ТЕГИ : гандболгк карпати

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат