Підозрюваного у жорстокому вбивстві закарпатця таки взяли під варту

admin 15.08.2013 12:14 ПОДІЇ

За внесеною апеляційною скаргою прокуратури підозрюваний у скоєнні особливо тяжкого злочину перебуває під вартою.

Сьогодні, 15 серпня, ухвалою Апеляційного суду Закарпатської області задоволено апеляційну скаргу Іршавської районної прокуратури про обрання підозрюваному у скоєнні особливо тяжкого злочину запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


Дивіться фото і відео облоги судді, яка залишила вбивцю сидіти вдома тут


Як повідомив Іршавський районний прокурор Іван Русин: «Підозрюваному, яких вже був неодноразово засуджений, 11 серпня повідомлено про підозру у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, - карається позбавленням волі на строк від семи до   п'ятнадцяти років) та внесено клопотання до Іршавського районного суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою».
Проте, слідчим суддею, яка не оцінила в сукупності всіх обставин справи, у задоволенні клопотання відмовлено та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту (не вирішивши при цьому питання про накладення на підозрюваного обов’язку носити електронний засіб контролю).
«Відтак, не погодившись з прийнятим суддею рішенням, 13 серпня, прокуратурою району подано апеляційну скаргу, яку колегією суддів вже задоволено, - підсумував Іван Михайлович».

admin


За матеріалами Прес-служби прокуратури Закарпатської області

ТЕГИ : ПрокуратурасудЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат