Закарпатці заплатили за свої ліцензії 10 мільйонів гривень

admin 13.08.2013 09:45 СОЦІО

Від ліцензування в місцеві бюджети Закарпаття надійшло понад 10 млн. грн. Ці кошти перерахували суб’єкти господарювання за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.


Всього з початку року управлінням контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління Міндоходів у Закарпатській області видано 4072 ліцензії, з них 2301 на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 1771 -   тютюновими виробами.

З метою встановлення відповідності умовам ліцензування та правомірності діяльності суб’єктів господарювання, які працюють на ринку спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів за січень-липень фахівцями Міндоходів було проведено 75 перевірок. В основному інспектори Міндоходів, стикалися з порушеннями, що стосувалися роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності відповідних ліцензій (28 фактів); зберігання алкогольних напоїв та тютюнових виробів, маркованих з підробленими марками акцизного податку (16 фактів); торгівлі алкогольними напоями за цінами, нижчими від встановлених мінімальних оптово-відпускних або роздрібних цін (16 фактів).

В січні-липні 2013 року фахівцями Головного управління Міндоходів у Закарпатській прийнято 510 розпоряджень про анулювання ліцензій, в тому числі 314 на алкогольні напої та 196 на тютюнові вироби.

admin


За матеріалами Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : МіндоходівліцензуванняЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат