Новий салон мережі «Світ оптики» —   нові пропозиції

09.08.2013 19:24 ПОДІЇ

«Світ оптики — Прогрес» — новий магазин відомої вже мережі «Світ оптики».


Нещодавно на розі проспекту Свободи та вул. Заньковецької в Ужгороді відкрився сучасний салон оптики за адресою пр. Свободи, 40 (біля салону «МТС» навпроти піцерії «Деліція»). Зручність місця розташування та паркування дозволить вам у максимально короткий термін підібрати і швидко виготовити нові окуляри.

Щодо цін, вартість пари найпопулярнішого цінового сегмента окулярних лінз становить від 38 до 84 грн., вартість оправ — від 65 грн., а далі вже за забаганками клієнта. Також є широкий вибір дитячих та підліткових оправ, справжніх сонячних окулярів «POLAROID» та «Ray Ban».

Акції та спеціальні пропозиції є однією з фішок мережі салонів «Світ оптики», зокрема вже з 1 серпня стартувала акція для відвідувачів «Світ оптики — Прогрес» — «принесіть свої старі, непотрібні окуляри та обміняйте їх на нові з доплатою». Окуляри, які не вартують і гривні, приймуть від вас у еквіваленті 15 грн. і віднімуть цю суму від вартості придбаних окулярів. Навряд чи ще десь ви зможете обміняти непотріб на реальну річ. Пропозиція діє до 31 серпня.

Ще однією рисою роботи мережі є зручність та швидкість, коли все, що необхідно, можна зробити на одному місці і за короткий час. Тут ви можете безкоштовно (!) з допомогою оптометриста підібрати окуляри та перевірити свій зір із допомогою спеціального комп’ютера «ZEISS». Крім того, в оптиці працює майстер, який швидко відремонтує ваші окуляри, якщо вони зламалися, а також оперативно виготовить нові.

І насамкінець Сергій Павленко, директор мережі салонів «Світ оптики», наголошує: «Будьте обачними і не піддавайтеся на пропозиції шахраїв, які ходять по офісах та під іменем нашої мережі пропонують вам придбати окуляри. «Світ оптики» реалізує свою продукцію виключно в мережі своїх салонів». Якщо до вас приходили такі люди, повідомте про це в будь-який із салонів міста за адресами: м. Ужгород, вул. Собранецька, 16; вул. Капушанська, 21 (навпроти центрального входу в обласну лікарню), вул. Минайська, 35-а (район «Осетія») та за новою адресою: проспект Свободи, 40 — салон «Світ оптики — Прогрес» — тел. 67-19-75.

ТЕГИ : світ оптики

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат