700 тисяч гривень витратили на майбутні пологи в Перечині (ФОТО)

admin 01.08.2013 10:52 ЗДОРОВ'Я

 

У середу, 31 липня, в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо відвідав із офіційним робочим візитом Перечинський район. Разом із головою РДА Петром Грициком посадовець оглянув хід реконструкції пологового відділення районної лікарні, познайомився з роботою місцевого підцентру екстреної медичної допомоги, а також відвідав ряд інших важливих соціально-економічних об’єктів гірського регіону.


Реконструкція пологового відділення у Перечині розпочалася у червні цього року. Попередня кошторисна вартість робіт сягнула 700 тисяч гривень. За ці кошти у відділенні перепланували палати для новонароджених, замінили вікна та двері, електрошафи та електропроводку, водопостачання тощо. Поки тривають ремонтні роботи, саме відділення перевели до гінекології.


Відвідавши медзаклад, Ігор Свищо відзначив:
Приємно бачити, з якими темпами і на якому рівні у лікарні провели всю необхідну роботу. Сьогодні Президент ставить перед нами чимало нагальних завдань, серед яких – і будівництво та реконструкція особливо важливих об’єктів соціальної сфери. Радує, що Перечинський район із цим завданням справляється особливо добре.


На стадії капітального ремонту зараз знаходиться і Дубриницька ЗОШ І-ІІІ ступенів. У навчальному закладі повністю міняють старий дах. Окрім того, у школі оновлюють електромережу та завершують косметичний ремонт, щоб до початку нового навчального року прийняти у її стіни дітвору. Зокрема, і 4 молодші класи, які раніше навчалися в окремому приміщенні.
Опісля, Ігор Свищо навідався на два підприємства, які сьогодні працюють на території району: ТОВ «Індустрія деревообробки», яке займається виготовленням та експортом у європейські країни дерев’яних меблів, а також на ремонтно-будівельне управління дочірнього підприємства «ПрикарпатЗахідтранс», працівники якої відповідають за будівництво, експлуатацію та обслуговування трубопроводів.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : Ігор СвищопологиЗакарпаттяпартія регіонів

Коментарі :


10.08.2013 23:15 беркут

судя по фото видитьміся шо потратили намного менше гроши.


03.08.2013 22:59 опришок

кото Грицика злодія так розкручує? Гриць своє нерухоме майно Свищю вказував, що у свій час накрав на перечинщині і настроїв там. Типирь добре з вумним обличчям фотографуватися і робити ніби піклується про простий люд а сам думать про другі теми.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ЗДОРОВ'Я

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат