Військова прокуратура відбила   від Балоги ділянку на Гагаріна

26.07.2013 15:30 ПОДІЇ

Прокуратура Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у військовій сфері відстояла в апеляційному суді законне рішення суду першої інстанції про повернення державі земельної ділянки площею 1,32 га, вартістю 750 тис. грн. в Ужгороді.


Львівський апеляційний господарський суд залишив без змін рішення господарського суду Закарпатської області від 29 червня 2013 року, згідно з яким скасовано рішення Ужгородської міської ради про припинення права користування квартирно-експлуатаційним відділом міста Мукачева земельної ділянки на вул. Гагаріна у м. Ужгороді площею 1,32 га. Загальна ринкова вартість ділянки становить 750 тис. грн. Як повідомив начальник відділу представництва інтересів громадян та держави в судах прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у військовій сфері Василь Майорчак, земельна ділянка з власності держави вибула без дозволу Кабінету Міністрів України та погодження оборонного відомства.

Якщо нагадати, то свого часу саме з подачі Балог цю земельну ділянку на Гагаріна, яка належала військовим, було передано в комунальну власність міста, а потім шляхом дивних фінансових оборудок вона опинилася в руках мукачівського клану. Аферу викрили і тепер ділянку повернуть державі.

ТЕГИ : віктор балога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат