Суд таки не виніс вирок по закарпатському контрабандному тунелю

admin 12.07.2013 09:15 СОЦІО

У справі контрабандного тунелю поклали кому – суддя поновив слідство.

Ще в понеділок, 8 липня, очікувалось, що організаторам контрабандного тунелю в Ужгороді оголосять вирок. Однак, ні в понеділок, ні згодом, цього не сталося. Сьогодні, 11 липня, замість оголошення вироку, суд постановив відновити судове слідство по даній кримінальній справі. Слухання справи відклали на 16 липня, - інформує власкор Zaholovok. com.ua.

Нагадаємо, Михайла і Василя М. звинуватили в самовільному захопленні земельної ділянки та самовільному будівництві (ч. 2 ст. 197-1 Кримінального кодексу), незаконному транспортуванні з метою збуту підакцизних товарів (ч. 1 ст. 204), контрабанді наркотиків (ч. 2 ст. 305) та незаконному переправленні осіб через державний кордон (ч. 2 ст. 332), вчиненими групою осіб за попередньою змовою (ч. 2 ст. 28).

До слова, слідство вирішили поновити «через розбіжності в розрахунку розміру шкоди, заподіяної внаслідок зайняття земельної ділянки в Ужгороді по вул. Запорізькій, 57» (в цьому будинку був вхід до транскордонного контрабандного тунелю, - ред.).

У матеріалах суду є протокол з огляду місця події, де говоритися, що проводилася фото і відеозйомка. Однак, в суді не надали відео, лише фотографії.

Тож суд постановив: Витребувати в державній інспекції сільського господарства в Закарпатській області оригінал розгорнутого розрахунку розміру шкоди заподіяної внаслідок зайняття земельної ділянки в Ужгороді по вул. Запорізькій, 57. А також допитати оператора, який вів оперативну зйомку з місця події.

Zaholovok

admin

ТЕГИ : контрабандний тунельЗакарпаттясуд

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат