Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 11.07.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 11 липня. Запрограмовуйте хороший настрій зранку і не зупиняйтеся перед перешкодами цього дня. Нехай справи будуть корисними, співрозмовники цікавими, а кава смачною. Також не забувайте про улюблені солодощі до ранкової кави, бо сьогодні всесвітній день шоколаду!

Цитата дня:   У кожного є що розповісти. Але не у кожного є - кому..   (Ірен Роздобудько "Дві хвилини правди")

11 липня 2013 року в Ужгороді 26-24°. Безхмарній ночі та ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається в Ужгороді до самого вечора. Удень і ввечері буде йти дощ із грозою.
Народний прогноз погоди
: У цей день вшановується пам'ять преподобних Сергія і Германа, Валаамських чудотворців. З цього дня вже можна копати ранню картоплю. У минулі часи помітили, що напередодні Петрового дня (12 липня) сонце незвичайно горіло, розливалось фарбами. У цей день наші пращури слухали зозулю: якщо вона переставала кувати - зима рано прийде.

За православним календарем 11 липня ІМЕНИНИ відзначають Василь, Герман, Іван (Іоанн), Йосип, Кир, Ксенофонт, Магн, Македоний, Павло, Паппий, Сеия, Сергій (Сергий), Улкиан.


Сьогодні також:

• Всесвітній день народонаселення
• Всесвітній день шоколаду



Цей день в історії

1943 — кульмінація так званої Волинської різанини. На світанку сотні УПА, діючи зненацька, напали на десятки польських сіл і селищ в трьох округах: Ковельському, Горохівському та Володимирському. У той день кілька тисяч поляків та членів мішаних польсько-українських родин, включаючи дітей, жінок та старих, було вбито.
1944 — засновано Українську Головну Визвольну Раду — політичний провід УПА
2008 — Компанія Apple Inc. відкрила iPhone App Store


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Ужгород, Боздоський парк
11—14 липня — фестиваль Music Bike Ukraine.

«Доміон»
До 11 липня — «Форсаж — 6». Поч. о 12.00,   14.10, 20.10 та 22.20.
«Істальгія. Поч. о 16.20 та 18.20.  

Галерея «Ужгород»  
«Молодіжна виставка».
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Студія «Look» (м. Ужгород, вул. Швабська, 64а, 2-й поверх)
6—12 липня — артпроект «Унгварські бермуди».

Міжгірський район, с. Подобовець
7—10 липня — фестиваль «Шипіт».

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. День принесе розбіжності та суперечки, які ви зможете вирішити, тільки володіючи внутрішнім спокоєм. Всі події представлятимуть собою уроки життя, і від вашої поведінки залежить результат. У другій половині дня на вас чекає спілкування з керівництвом. Поводьтеся стримано і впевнено, тоді вам вдасться вирішити проблему. Увечері вам слід поговорити з близьким другом про справи в невимушеній атмосфері..
ТелецьТельці сьогодні будуть в центрі уваги протилежної статі. Використовуйте свою чарівність на переговорах, щоб отримати вигоду. Ваші конкуренти відступлять, тому намагайтеся зайняти позицію на олімпі слави. У другій половині дня намагайтеся викликати довіру у керівництва. Пару компліментів допоможуть вам отримати прихильність впливових осіб.
Близнюки. Сьогодні на вас чекає серйозна боротьба з конкурентами. Відмовтеся від стандартної стратегії поведінки, і рішення прийде саме собою. У другій половині дня вам слід уникати спілкування з незнайомими людьми, які намагаються увійти в довіру. Намагайтеся не перенапружуватися і більше пити рідини. Увечері на вас чекає приємний романтичний сюрприз.
Рак. Сьогодні на вас чекає боротьба з недоброзичливцями. Не варто виносити конфлікт на загальний огляд. Вам слід запастися терпінням, щоб завдати удару у відповідь. У другій половині дня ваші ідеї підтримає впливова особа. Вільний час присвятіть освоєнню нових професійних навичок і знань.
Лев Леви сьогодні можуть зазнати поразки. Не варто впадати в панічний стан і намагатися довести свою правоту. Вам слід навчитися визнавати свої помилки і йти далі. У другій половині дня займіться рутинною роботою і усуненням недоліків. Ваші колеги допоможуть впоратися з виниклими проблемами, якщо ви звернетеся по допомогу.
Діва. Вранці вам варто проявити уважне ставлення до цінних речей і документів у громадських місцях. Допомога колег дозволить швидше досягти поставленої мети. У другій половині дня вам слід зайнятися освоєнням нових робочих навичок. Самовдосконалення і прагнення ідеалу допоможуть досягти кар'єрних вершин. Увечері залишіться вдома.
Терези Сьогодні на вас чекає боротися за справедливість і відстоювання своєї правоти. Проявіть жорсткість у поведінці, щоб досягти потрібного результату. У другій половині дня вам варто звернути увагу на роботу конкурентів. Не втрачайте часу, дійте миттєво, щоб зберегти свої позиції. Вечір проведіть у теплому сімейному колі.
Скорпіон Сьогодні на вас чекає спілкування з цікавими людьми. Ви зможете подолати всі перешкоди, якщо проявите витримку і стійкість характеру. Ваші вольові зусилля і впевненість у своїх силах дозволять досягти мети. У другій половині дня звертайте увагу на отриману інформацію. Вам вдасться отримати вигоду від посередницької діяльності. Вільний час присвятіть догляду за своєю зовнішністю.
Стрілець. Вранці на вас чекає приємний сюрприз на роботі. Зберігши гарний настрій, ви зможете досягти кращих результатів. Намагайтеся не заперечувати керівництву, тоді ваші недоліки будуть не помітними. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з роботою техніки. Не витрачайте час даремно, займіться чимось корисним.
Козеріг Сьогодні ви будете в центрі уваги протилежної статі. Скористайтеся ситуацією, щоб отримати вигоду. Ваш професійний досвід та досягнення заохотить керівництво. У другій половині дня вам вдасться привернути на свій бік нового партнера. Спільна робота дозволить вам досягти кращого фінансового результату.
Водолій. Вранці будьте уважні в транспорті та громадських місцях, є ризик крадіжки. Стосунки з колегами будуть спокійними і рівними. У другій половині дня вам доведеться виконати прохання керівника. Слідкуйте за тим, щоб інформація не потрапила до недоброзичливців. Вільний час присвятіть особистим стосункам і спілкуванню з партнером.
Риби Сьогодні сприятливий день для переїздів і зміни роботи. Починання цього дня будуть успішними і легкими. У другій половині дня вам не слід довіряти малознайомим людям. Не варто шукати легкої вигоди, інакше ваші втрати можуть бути великими. Увечері прогулянка в парку допоможе зняти напругу і стомленість..


А зараз — усміхніться :)


ЖІНКА готується до літа: купує креми, кілька купальників, літні сукні, туфлі, шорти, капелюшки ...
ЧОЛОВІК - обрізав нігті на ногах - все, ГОТОВИЙ ... Красень!


Якби Вінні Пух жив у ...
Англія - сер Вінсент Пуух
Вірменія - Вінік Пуханян
Азербайджан - Вінбала пухли
Ірландія - Вінні О'Пух
Італія - Вінсенте дель Пухіні
Іспанія - дон Вінніо Пухалес
Китай - Вин Ні Пух
Росія - Вінні Володимирович Пухін
Саудівська Аравія - шейх Вин ібн аль Насер ель Сахіб ес Пухар



Середньовічний спам.
У 15-му столітті принц чекає листа від коханої .. три дні і три ночі чекає ..
прилітає поштовий голуб .. щасливий принц відкриває послання, а там "кую мечі .. недорого".

Rionews

ТЕГИ : УжгородРанкова кава

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат