Центр водних розваг у парку «Підзамковий» планують відкрити вже цього літа

22.06.2013 09:41 РАТУША

Цього тижня голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида відвідав парк «Підзамковий». Як повідомляє прес-центр Закарпатської ОДА, на сьогодні парк перетворився на повноцінну зону відпочинку.

Там є комплекс водних розваг, збудований за приватні кошти, стадіон, спортмайданчики та зона відпочинку, що облаштовані за кошти обласного бюджету, прочищено зелені насадження.

Голова ОДА, зокрема, цікавився тим, як ведуться ремонтні роботи на об’єкті екс-мера Ужгорода Сергія Ратушняка. Нині тут тривають роботи з облаштування басейнів і приведення до ладу прилеглої території. Центр водних розваг планується відкрити ще цього літа. Відтак працюватимуть три басейни — для дітей басейн буде завглибшки 0,5 м, для тих, хто навчатиметься плаванню і займається водною аеробікою, працюватиме басейн завглибшки 1—1,3 м, а також ще один завдовжки 25 метрів і завглибшки 1,65—1,85 м.

В ужгородському парку «Підзамковий» і на стадіоні «Спартак» наразі розчищають територію і зводять якісно нове спортивне поле. А доти до послуг спортсменів два тренувальні поля та одне основне, де грають молоді футболісти. На базі цих спортивних об’єктів діє Спортивна дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з футболу, яка об’єднує 300 юних спортсменів із усього регіону, в ній працюють 12 тренерів.

ТЕГИ : сергій ратушняколександр ледидаЦентр водних розваг

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат