Прокуратура опротестує у судді занижену ціну архітектурного комплексу "Корона"

admin 19.06.2013 09:30 СОЦІО

Прокуратура Ужгорода подала до суду заперечення щодо зменшення ціни продажу «Корони».

Прокуратура міста Ужгорода вступила у розгляд справи за позовом ТзОВ "Проект Готель Консалтинг ЛТД" до Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради   щодо   зменшення ціни продажу "Корони", який розглядається Господарським судом Закарпатської області.

Зокрема, прокуратурою міста Ужгорода подано до Господарського суду Закарпатської області заперечення на згадану позовну заяву з проханням відмовити у задоволенні позовної заяви,   оскільки Законом України "Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)" не передбачена зміна умов приватизації, у тому числі зміни ціни продажу об’єкта після проведеного конкурсу.  
  Так, ст. 9 Закону України "Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)", визначено, що ціна об’єкта приватизації встановлюється на підставі проведеної оцінки. Крім того, ст. 23 Закону передбачено, що до договору купівлі-продажу включається остаточна ціна продажу об’єкта на аукціоні, за конкурсом.    
    ТзОВ "Проект Готель Консалтинг ЛТД" не набуло права власності на об’єкт, оскільки договір купівлі-продажу не укладений, а результати проведеного конкурсу по приватизації об’єкта оскаржуються прокуратурою міста Ужгорода у Львіському апеляційному господарському суді.

admin


За матеріалами Прес-служби прокуратури Закарпатської області

ТЕГИ : КоронаПрокуратураУжгородська міська рада

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат