Зловмисник, який напав на ужгородського суддю, може сісти на 6 років

admin 17.01.2013 09:44 КРИМІНАЛ

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому   МВ УМВС в Закарпатській області за ч. 2 ст. 377 КК України (погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного – карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до шести років).


З’ясовано, що 14 січня суддя обласного Апеляційного суду повідомив   працівників Ужгородського МВ про те, що на нього скоєно напад. На місце події негайно виїхали прокурор м. Ужгород Іван Штефанюк, виконувач обов’язків начальника Ужгородського МВ УМВС в Закарпатській області та слідчо-оперативна група. Потерпілий встиг зірвати з нього маску.
Правоохоронці внесли відомості про даний злочин до Єдиного реєстру досудового розслідування. Попередня кваліфікація - погроза або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного.
Хід кримінального провадження взято на контроль прокуратурою області. Розроблені попередні версії, серед яких професійна діяльність, помста та   банальне хуліганство.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури Закарпатської області

ТЕГИ : напад на суддюПрокуратураМіліціяЗакарпаття

Коментарі :


19.01.2013 21:11 Адвокат

Не довго музика іграла.ублюдок на нараховує.


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат