2 мільйони на воді зароблять закарпатські депутати Балоги

admin 17.06.2013 11:58 ПОДІЇ

Рокосівська сільрада Хустського району Закарпатської області 7 червня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Проектно-будівельне об’єднання «Тиса» на реконструкцію систем водопостачання та водовідведення села Рокосово за 1,81 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», – пише видання Наші гроші.

Роботи фінансують з місцевого бюджету, строки виконання не визначені.

Основним власником ТОВ ПБО «Тиса» є Ємануїл Товкан, котрий балотувався у 2010 р. до Закарпатської облради від «Єдиного центру», але не пройшов. Також серед засновників фірми є Марія Петьовка, дружина лідера «Єдиного Центру» Василя Петьовки, який є двоюрідним братом екс-міністра надзвичайних ситуацій Віктора Балоги.

Єдиним конкурентом «Тиси» на цьому конкурсі з різницею в 0,7% було ПрАТ «Виноградівська ПМК №78». Згідно з останніми даними SMIDA, директором і власником 12% компанії є Йосип Вайда, депутат Виноградівської міської ради від Партії регіонів (Закарпатська обл.). Ще 16% акцій має Михайло Телеп’янович, депутат тієї ж ради, але з фракції «Єдиного центру».

Згідно з даними «ВДЗ», за останні п’ять років «Тиса» виграла тендерів на 59,48 млн грн., «Виноградівська ПМК №78» – на 154,40 млн. грн.

admin

ТЕГИ : тендердепутатибалогаЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат